STUDIO DE VIC

Contactgegevens STUDIO DE VIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO DE VIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO DE VIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGEWEG 57; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53212091 (+32-53212091) 53212091 (+32-53212091)

Fax (fax): +32 (87) 793-81-59 +32 (87) 793-81-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO DE VIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO DE VIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO DE VIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO DE VIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO DE VIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO DE VIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO DE VIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO DE VIC
Products information STUDIO DE VIC

BTW identificatienummer (tax): BE06100128173
Ondernemingsnummer: 1531738281
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in STUDIO DE VIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO DE VIC
(Get full report from official database of BE for STUDIO DE VIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO DE VIC
Addition kinds of activities for STUDIO DE VIC

3812. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
792999. Entertainers en entertainment groepen, nec | Entertainers and entertainment groups, nec
01759903. Kersenboomgaard | Cherry orchard
07520202. Boarding services, kennels | Boarding services, kennels
22111216. Typewriter lintdoek | Typewriter ribbon cloth
31110203. Boven leer | Upper leather
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric
50879913. Automaten en benodigdheden | Vending machines and supplies

Werken bij STUDIO DE VIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO DE VIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO DE VIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO DE VIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Bandenmonteurs gezocht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bandencentrales in de buurt zijn wij op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal instaan voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden.

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Privacy Praxis - IT Risk Officer / Information Security / Data Protection (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company information   Privacy Praxis is specialized leading provider of end to end Data Privacy and Information Security solutions.  Our core focus is offering Data Protection Officer (DPO) support in a flexible "as-a-service" model.  We help our customers fulfill their EU GDPR requirements in terms of appointing a DPO, without having to engage one or more internal resources. Then we customize the services to fit the particular needs of each organization, based on their business sector, their geographical exposure, the type and amount of personal data they access and their specific maturity level.    Our experience with Data Privacy goes back already more than 10 years before the new EU General Data Protection Regulation was published. Since the GDPR was published, in May 2016, we have been one of the first firms to invest in understanding the requirements and the impact the Regulation would have on medium and large organizations.  Today we serve a diverse portfolio of organizations from many different sectors and geographies.      Summary   In a global environment where collecting, processing and storing data is vital for businesses, Privacy Praxis partners with organizations, offering them end to end Data Protection solutions. Our offering is unique and it focuses on service delivery rather than consulting. Due to business growth, we expand further our team and we seek to engage a Data Protection specialist     Function Description  you execute security risk assessmentsin IT and business, scoping projects or legacy assets (applications, business solutions, 3rd-parties organization, processes...). Maintenance of identified risks in the risk registry database.  you setup processes and procedures for an end to end security management for assets and Third-parties.  you perform securityrisk quality assurancefrom the creation to the closure.  you deliver consulting on risk management to internal customers (IT and Business) : Proposition or validation of measures to mitigate risks. Creation of detailed or synthetic risk report, structured and formulated in line with bank and Information Security Risk Management best practices. Support in increasing risk control maturity by providing a valuable follow up and reporting. You report risks and overall risk posture to Information Security, IT or Business Management. Correlate risks across a portfolio of projects or activities; identify and propose transversal risk mitigating actions. Create risk dashboards and reports for a management audience, in line with the defined risk appetite for the company. Create one-pagers and synthetic risk reports for a management audience. you manage customer relationship, and are  the Single Point Of Contact for the risk management services you delivered. You customize services to meet customer needs or expectations while ensuring compliance with risk management methodologies and guidelines.  you contribute to definition and improvement of risk management methods and tools supporting those activities (risk identification guide, risk evaluation matrix, industrialization of risk monitoring and reporting framework and deliverables) taking into account your field experience as well as best practices coming from the BNP Paribas Group or other sources like regulators, Basel II, COBIT, ISO27000/31000 ... you contribute to writing  procedures and processes supporting risk management activities outlined above, for both an expert and non-expert audience. Experience on linking different ISMS processesis... ...

Zoek naar antwoorden van STUDIO DE VIC in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO DE VIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO DE VIC. Laat een reactie achter voor STUDIO DE VIC. STUDIO DE VIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO DE VIC. Leave a respond for STUDIO DE VIC. STUDIO DE VIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO DE VIC op de google maps. Adres en contacten STUDIO DE VIC
Location of STUDIO DE VIC on the google maps. Address and contacts of STUDIO DE VIC

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO DE VIC STUDIO DE VIC: FLSNECMA SERVICES BRUSSELS SA | Beauvilliers (Le) | HSA-SPAARKREDIET | PIRENNE & OOMS | AB COPIE

Other related companies as STUDIO DE VIC: FLSNECMA SERVICES BRUSSELS SA | Beauvilliers (Le) | HSA-SPAARKREDIET | PIRENNE & OOMS | AB COPIE

STUDIO DE VIC is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO DE VIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06100128173. Het bedrijf STUDIO DE VIC bevindt zich op het adres: HOGEWEG 57; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in STUDIO DE VIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO DE VIC is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO DE VIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO DE VIC, openstaande posities, locatie van STUDIO DE VIC op de kaart.

STUDIO DE VIC is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO DE VIC, company assigned to the tax number BE06100128173. The company STUDIO DE VIC is located at the address: HOGEWEG 57; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in STUDIO DE VIC were not found.
The main activity of STUDIO DE VIC is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO DE VIC is not available. You also can look at reviews of STUDIO DE VIC, open positions, location of STUDIO DE VIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO DE VIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO DE VIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO DE VIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO DE VIC, employees, financial statistics.