PHOTO STUDIO PIERSOTTE

Contactgegevens PHOTO STUDIO PIERSOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO STUDIO PIERSOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO STUDIO PIERSOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES AUB?PINES 64; 5101; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81306370 (+32-81306370) 81306370 (+32-81306370)

Fax (fax): +32 (14) 425-98-57 +32 (14) 425-98-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO STUDIO PIERSOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO STUDIO PIERSOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO STUDIO PIERSOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO STUDIO PIERSOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO STUDIO PIERSOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO STUDIO PIERSOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO STUDIO PIERSOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO STUDIO PIERSOTTE
Products information PHOTO STUDIO PIERSOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE03243408203
Ondernemingsnummer: 4729583740
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in PHOTO STUDIO PIERSOTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO STUDIO PIERSOTTE
(Get full report from official database of BE for PHOTO STUDIO PIERSOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO STUDIO PIERSOTTE
Addition kinds of activities for PHOTO STUDIO PIERSOTTE

306908. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
308906. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
353101. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
01799905. Fig boomgaard | Fig orchard
39559902. Printcartridges voor laser en andere computerprinters | Print cartridges for laser and other computer printers
50460306. Restaurantuitrusting en benodigdheden, nec | Restaurant equipment and supplies, nec
78190200. Reproductie diensten, film productie | Reproduction services, motion picture production

Werken bij PHOTO STUDIO PIERSOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO STUDIO PIERSOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO STUDIO PIERSOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO STUDIO PIERSOTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Chauffeur C distributie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van PHOTO STUDIO PIERSOTTE in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO STUDIO PIERSOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO STUDIO PIERSOTTE. Laat een reactie achter voor PHOTO STUDIO PIERSOTTE. PHOTO STUDIO PIERSOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO STUDIO PIERSOTTE. Leave a respond for PHOTO STUDIO PIERSOTTE. PHOTO STUDIO PIERSOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO STUDIO PIERSOTTE op de google maps. Adres en contacten PHOTO STUDIO PIERSOTTE
Location of PHOTO STUDIO PIERSOTTE on the google maps. Address and contacts of PHOTO STUDIO PIERSOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO STUDIO PIERSOTTE PHOTO STUDIO PIERSOTTE: Bank of Baroda | Autekie | COIFFURE PATRICK | Van Hoop Th & Zoon NV | VAN CAUWENBERGE M

Other related companies as PHOTO STUDIO PIERSOTTE: Bank of Baroda | Autekie | COIFFURE PATRICK | Van Hoop Th & Zoon NV | VAN CAUWENBERGE M

PHOTO STUDIO PIERSOTTE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO STUDIO PIERSOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03243408203. Het bedrijf PHOTO STUDIO PIERSOTTE bevindt zich op het adres: RUE DES AUB?PINES 64; 5101; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in PHOTO STUDIO PIERSOTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHOTO STUDIO PIERSOTTE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO STUDIO PIERSOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO STUDIO PIERSOTTE, openstaande posities, locatie van PHOTO STUDIO PIERSOTTE op de kaart.

PHOTO STUDIO PIERSOTTE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO STUDIO PIERSOTTE, company assigned to the tax number BE03243408203. The company PHOTO STUDIO PIERSOTTE is located at the address: RUE DES AUB?PINES 64; 5101; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in PHOTO STUDIO PIERSOTTE were not found.
The main activity of PHOTO STUDIO PIERSOTTE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO STUDIO PIERSOTTE is not available. You also can look at reviews of PHOTO STUDIO PIERSOTTE, open positions, location of PHOTO STUDIO PIERSOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO STUDIO PIERSOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO STUDIO PIERSOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO STUDIO PIERSOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO STUDIO PIERSOTTE, employees, financial statistics.