FLBE-TRANS BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FLBE-TRANS BVBA

Contactgegevens FLBE-TRANS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBE-TRANS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBE-TRANS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boudewijnln. 7, Internal Postal Box 3 BP 3 2220 Heist-Op-Den-Berg - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-477-32-09-15 32-477-32-09-15

Fax (fax): 32-15-24-38-04 32-15-24-38-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBE-TRANS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBE-TRANS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBE-TRANS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBE-TRANS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBE-TRANS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBE-TRANS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBE-TRANS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBE-TRANS BVBA
Products information FLBE-TRANS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03919067382
Ondernemingsnummer: 4627410888
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 662,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLBE-TRANS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBE-TRANS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBE-TRANS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBE-TRANS BVBA
Addition kinds of activities for FLBE-TRANS BVBA

24219901. Box timmerhout | Box lumber
33640000. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
34440300. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking
50630103. Elektrische transmissie apparatuur | Power transmission equipment, electric
51720000. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals

Werken bij FLBE-TRANS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBE-TRANS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBE-TRANS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBE-TRANS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • PHP Developer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: INTRACTO GROUP

    Type: Vaste Job

    Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

Zoek naar antwoorden van FLBE-TRANS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBE-TRANS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBE-TRANS BVBA. Laat een reactie achter voor FLBE-TRANS BVBA. FLBE-TRANS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBE-TRANS BVBA. Leave a respond for FLBE-TRANS BVBA. FLBE-TRANS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBE-TRANS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBE-TRANS BVBA
Location of FLBE-TRANS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBE-TRANS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBE-TRANS BVBA FLBE-TRANS BVBA: Augustijnen Ballonshop | HANSEN JOHAN | MOLDERS CREVE | TRUCCO CLAUDIA | TORRES LUNA

Other related companies as FLBE-TRANS BVBA: Augustijnen Ballonshop | HANSEN JOHAN | MOLDERS CREVE | TRUCCO CLAUDIA | TORRES LUNA

FLBE-TRANS BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBE-TRANS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03919067382. Het bedrijf FLBE-TRANS BVBA bevindt zich op het adres: Boudewijnln. 7, Internal Postal Box 3 BP 3 2220 Heist-Op-Den-Berg - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 662,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLBE-TRANS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBE-TRANS BVBA is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBE-TRANS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBE-TRANS BVBA, openstaande posities, locatie van FLBE-TRANS BVBA op de kaart.

FLBE-TRANS BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBE-TRANS BVBA, company assigned to the tax number BE03919067382. The company FLBE-TRANS BVBA is located at the address: Boudewijnln. 7, Internal Postal Box 3 BP 3 2220 Heist-Op-Den-Berg - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 662,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLBE-TRANS BVBA were not found.
The main activity of FLBE-TRANS BVBA is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBE-TRANS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBE-TRANS BVBA, open positions, location of FLBE-TRANS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBE-TRANS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBE-TRANS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBE-TRANS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBE-TRANS BVBA, employees, financial statistics.