EUROSENSE INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • EUROSENSE INTERNATIONAL
Private companiesTransportation Services • EUROSENSE INTERNATIONAL

Contactgegevens EUROSENSE INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROSENSE INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROSENSE INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE STATIONSTRAAT 144; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51401395 (+32-51401395) 51401395 (+32-51401395)

Fax (fax): +32 (53) 985-18-68 +32 (53) 985-18-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROSENSE INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROSENSE INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROSENSE INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROSENSE INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROSENSE INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROSENSE INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROSENSE INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROSENSE INTERNATIONAL
Products information EUROSENSE INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE04733154296
Ondernemingsnummer: 3318939208
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in EUROSENSE INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROSENSE INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for EUROSENSE INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROSENSE INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for EUROSENSE INTERNATIONAL

104400. Zilveren ertsen | Silver ores
36510121. Tape spelers, huishoudelijk gebruik | Tape players, household use
38230200. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
57310100. antennes | Antennas
59849903. Propaangas, gebotteld | Propane gas, bottled

Werken bij EUROSENSE INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROSENSE INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROSENSE INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROSENSE INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van EUROSENSE INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of EUROSENSE INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROSENSE INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor EUROSENSE INTERNATIONAL. EUROSENSE INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROSENSE INTERNATIONAL. Leave a respond for EUROSENSE INTERNATIONAL. EUROSENSE INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROSENSE INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten EUROSENSE INTERNATIONAL
Location of EUROSENSE INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of EUROSENSE INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROSENSE INTERNATIONAL EUROSENSE INTERNATIONAL: Tennis Bois du Loup | HALSBERGHE | Devisch G | Y. VANDEVYVERE | BAKKERIJ CHRIS

Other related companies as EUROSENSE INTERNATIONAL: Tennis Bois du Loup | HALSBERGHE | Devisch G | Y. VANDEVYVERE | BAKKERIJ CHRIS

EUROSENSE INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROSENSE INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04733154296. Het bedrijf EUROSENSE INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: OUDE STATIONSTRAAT 144; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in EUROSENSE INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROSENSE INTERNATIONAL is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROSENSE INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROSENSE INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van EUROSENSE INTERNATIONAL op de kaart.

EUROSENSE INTERNATIONAL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROSENSE INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE04733154296. The company EUROSENSE INTERNATIONAL is located at the address: OUDE STATIONSTRAAT 144; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in EUROSENSE INTERNATIONAL were not found.
The main activity of EUROSENSE INTERNATIONAL is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROSENSE INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of EUROSENSE INTERNATIONAL, open positions, location of EUROSENSE INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROSENSE INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROSENSE INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROSENSE INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROSENSE INTERNATIONAL, employees, financial statistics.