ART PHOTO LAURENT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ART PHOTO LAURENT
Private companiesFood Stores • ART PHOTO LAURENT

Contactgegevens ART PHOTO LAURENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART PHOTO LAURENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ART PHOTO LAURENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LEON HACHEZ 28; 7060; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67336131 (+32-67336131) 67336131 (+32-67336131)

Fax (fax): +32 (51) 795-94-20 +32 (51) 795-94-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART PHOTO LAURENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART PHOTO LAURENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART PHOTO LAURENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART PHOTO LAURENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART PHOTO LAURENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART PHOTO LAURENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART PHOTO LAURENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART PHOTO LAURENT
Products information ART PHOTO LAURENT

BTW identificatienummer (tax): BE06252288818
Ondernemingsnummer: 8884338378
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ART PHOTO LAURENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART PHOTO LAURENT
(Get full report from official database of BE for ART PHOTO LAURENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ART PHOTO LAURENT
Addition kinds of activities for ART PHOTO LAURENT

313105. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
364399. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
31990109. richtkeggen | Whipstocks
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
78290100. Boekingsbureaus, film | Booking agencies, motion picture
96210404. Regeling, administratie van vervoer, lokale overheid | Regulation, administration of transportation, local government

Werken bij ART PHOTO LAURENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART PHOTO LAURENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART PHOTO LAURENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART PHOTO LAURENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van ART PHOTO LAURENT in sociale netwerken
Look for responds of ART PHOTO LAURENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART PHOTO LAURENT. Laat een reactie achter voor ART PHOTO LAURENT. ART PHOTO LAURENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART PHOTO LAURENT. Leave a respond for ART PHOTO LAURENT. ART PHOTO LAURENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART PHOTO LAURENT op de google maps. Adres en contacten ART PHOTO LAURENT
Location of ART PHOTO LAURENT on the google maps. Address and contacts of ART PHOTO LAURENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ART PHOTO LAURENT ART PHOTO LAURENT: Bouckaert C | EURO FASHION | Cooremans Nathalie | F. SAUTER | KDG - CAMPUS CONGRES

Other related companies as ART PHOTO LAURENT: Bouckaert C | EURO FASHION | Cooremans Nathalie | F. SAUTER | KDG - CAMPUS CONGRES

ART PHOTO LAURENT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ART PHOTO LAURENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06252288818. Het bedrijf ART PHOTO LAURENT bevindt zich op het adres: RUE LEON HACHEZ 28; 7060; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in ART PHOTO LAURENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ART PHOTO LAURENT is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART PHOTO LAURENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART PHOTO LAURENT, openstaande posities, locatie van ART PHOTO LAURENT op de kaart.

ART PHOTO LAURENT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ART PHOTO LAURENT, company assigned to the tax number BE06252288818. The company ART PHOTO LAURENT is located at the address: RUE LEON HACHEZ 28; 7060; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's; Telecommunicatieapparaten. Products created in ART PHOTO LAURENT were not found.
The main activity of ART PHOTO LAURENT is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ART PHOTO LAURENT is not available. You also can look at reviews of ART PHOTO LAURENT, open positions, location of ART PHOTO LAURENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART PHOTO LAURENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART PHOTO LAURENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART PHOTO LAURENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART PHOTO LAURENT, employees, financial statistics.