PHOTO CREVECOEUR CLAUDE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • PHOTO CREVECOEUR CLAUDE
Private companiesFood Stores • PHOTO CREVECOEUR CLAUDE

Contactgegevens PHOTO CREVECOEUR CLAUDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO CREVECOEUR CLAUDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO CREVECOEUR CLAUDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HENRY BL?S 119; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81736563 (+32-81736563) 81736563 (+32-81736563)

Fax (fax): +32 (65) 194-54-15 +32 (65) 194-54-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO CREVECOEUR CLAUDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO CREVECOEUR CLAUDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO CREVECOEUR CLAUDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO CREVECOEUR CLAUDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO CREVECOEUR CLAUDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO CREVECOEUR CLAUDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO CREVECOEUR CLAUDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO CREVECOEUR CLAUDE
Products information PHOTO CREVECOEUR CLAUDE

BTW identificatienummer (tax): BE03814697265
Ondernemingsnummer: 6179779052
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in PHOTO CREVECOEUR CLAUDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO CREVECOEUR CLAUDE
(Get full report from official database of BE for PHOTO CREVECOEUR CLAUDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO CREVECOEUR CLAUDE
Addition kinds of activities for PHOTO CREVECOEUR CLAUDE

379903. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
36489901. Arc verlichting armaturen | Arc lighting fixtures
39499900. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
50460104. Wanden | Partitions
51491000. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)

Werken bij PHOTO CREVECOEUR CLAUDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO CREVECOEUR CLAUDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO CREVECOEUR CLAUDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO CREVECOEUR CLAUDE. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van PHOTO CREVECOEUR CLAUDE in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO CREVECOEUR CLAUDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO CREVECOEUR CLAUDE. Laat een reactie achter voor PHOTO CREVECOEUR CLAUDE. PHOTO CREVECOEUR CLAUDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO CREVECOEUR CLAUDE. Leave a respond for PHOTO CREVECOEUR CLAUDE. PHOTO CREVECOEUR CLAUDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO CREVECOEUR CLAUDE op de google maps. Adres en contacten PHOTO CREVECOEUR CLAUDE
Location of PHOTO CREVECOEUR CLAUDE on the google maps. Address and contacts of PHOTO CREVECOEUR CLAUDE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO CREVECOEUR CLAUDE PHOTO CREVECOEUR CLAUDE: Claessens T | VALERIE PIRET | A.I.P. Huart C | STEVEN BOGAERT | SOCIETE ABATTOIR DE CHARLEROI

Other related companies as PHOTO CREVECOEUR CLAUDE: Claessens T | VALERIE PIRET | A.I.P. Huart C | STEVEN BOGAERT | SOCIETE ABATTOIR DE CHARLEROI

PHOTO CREVECOEUR CLAUDE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO CREVECOEUR CLAUDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03814697265. Het bedrijf PHOTO CREVECOEUR CLAUDE bevindt zich op het adres: RUE HENRY BL?S 119; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in PHOTO CREVECOEUR CLAUDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHOTO CREVECOEUR CLAUDE is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO CREVECOEUR CLAUDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO CREVECOEUR CLAUDE, openstaande posities, locatie van PHOTO CREVECOEUR CLAUDE op de kaart.

PHOTO CREVECOEUR CLAUDE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO CREVECOEUR CLAUDE, company assigned to the tax number BE03814697265. The company PHOTO CREVECOEUR CLAUDE is located at the address: RUE HENRY BL?S 119; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Products created in PHOTO CREVECOEUR CLAUDE were not found.
The main activity of PHOTO CREVECOEUR CLAUDE is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO CREVECOEUR CLAUDE is not available. You also can look at reviews of PHOTO CREVECOEUR CLAUDE, open positions, location of PHOTO CREVECOEUR CLAUDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO CREVECOEUR CLAUDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO CREVECOEUR CLAUDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO CREVECOEUR CLAUDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO CREVECOEUR CLAUDE, employees, financial statistics.