HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE

Contactgegevens HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BIDAUT 66; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42262784 (+32-42262784) 42262784 (+32-42262784)

Fax (fax): +32 (60) 703-54-33 +32 (60) 703-54-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE
Products information HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE09975006103
Ondernemingsnummer: 9550659179
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE
(Get full report from official database of BE for HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE
Addition kinds of activities for HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE

16119900. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
20110103. Kalfsvlees, uit vlees geslacht op het terrein | Veal, from meat slaughtered on site
28349908. Eigen geneesmiddelen | Proprietary drug products
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
34460501. Kanalen, furring | Channels, furring
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis
73891007. Telefoonoproepdienst | Telephone solicitation service

Werken bij HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • Chauffeur C met kooiaap (bonus bedrijfsvoertuig privégebruik) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur met interesse of ervaring kooiaap, die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Indien interesse geven wij opleidingen kooiaap. Door ons uitgebreid klantenbestand, kom je bij verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job. De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE in sociale netwerken
Look for responds of HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE. Laat een reactie achter voor HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE. HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE. Leave a respond for HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE. HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE op de google maps. Adres en contacten HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE
Location of HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE on the google maps. Address and contacts of HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE: MAISON LECLERCQ | Pardoes | Deholi NV | Roannay (Hostellerie Le) SA | GASTON VERVOORT

Other related companies as HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE: MAISON LECLERCQ | Pardoes | Deholi NV | Roannay (Hostellerie Le) SA | GASTON VERVOORT

HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975006103. Het bedrijf HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE bevindt zich op het adres: RUE BIDAUT 66; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE, openstaande posities, locatie van HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE op de kaart.

HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE, company assigned to the tax number BE09975006103. The company HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE is located at the address: RUE BIDAUT 66; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Products created in HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE were not found.
The main activity of HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE is not available. You also can look at reviews of HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE, open positions, location of HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANSQUINE PHOTO BOUTIQUE, employees, financial statistics.