FOTOSTUDIO VAN AVERMAET

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • FOTOSTUDIO VAN AVERMAET
Private companiesMotor Freight Transportation • FOTOSTUDIO VAN AVERMAET

Contactgegevens FOTOSTUDIO VAN AVERMAET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTOSTUDIO VAN AVERMAET: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTOSTUDIO VAN AVERMAET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORTSTRAAT 17; 1745; OPWIJK, België

Telefoon (phone): 52358169 (+32-52358169) 52358169 (+32-52358169)

Fax (fax): +32 (9) 989-27-36 +32 (9) 989-27-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTOSTUDIO VAN AVERMAET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTOSTUDIO VAN AVERMAET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTOSTUDIO VAN AVERMAET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTOSTUDIO VAN AVERMAET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTOSTUDIO VAN AVERMAET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTOSTUDIO VAN AVERMAET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTOSTUDIO VAN AVERMAET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTOSTUDIO VAN AVERMAET
Products information FOTOSTUDIO VAN AVERMAET

BTW identificatienummer (tax): BE01759704589
Ondernemingsnummer: 1266143798
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FOTOSTUDIO VAN AVERMAET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTOSTUDIO VAN AVERMAET
(Get full report from official database of BE for FOTOSTUDIO VAN AVERMAET)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTOSTUDIO VAN AVERMAET
Addition kinds of activities for FOTOSTUDIO VAN AVERMAET

3211. Vlakglas | Flat glass
15219903. Rijtjeshuisbouw | Townhouse construction
23390200. Vrouwen en missen 'culottes, knickers en shorts | Women's and misses' culottes, knickers and shorts
38279917. polarisatoren | Polarizers
50430103. Drukapparatuur, fotografisch | Printing apparatus, photographic
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec

Werken bij FOTOSTUDIO VAN AVERMAET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTOSTUDIO VAN AVERMAET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTOSTUDIO VAN AVERMAET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTOSTUDIO VAN AVERMAET. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier brouwerij (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij zijn we op zoek naar een magazijnier. Smaakt deze job naar meer, lees dan snel verder: Wat behoort er tot jouw takenpakket: Het correct afnemen van volle paletten bier die uit de afvulzaal komen, je plaatst deze vervolgens op hun juiste locatie Klaarzetten van bestellingen. Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck Bedienen van klanten in de drive-inn Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

Zoek naar antwoorden van FOTOSTUDIO VAN AVERMAET in sociale netwerken
Look for responds of FOTOSTUDIO VAN AVERMAET in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTOSTUDIO VAN AVERMAET. Laat een reactie achter voor FOTOSTUDIO VAN AVERMAET. FOTOSTUDIO VAN AVERMAET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTOSTUDIO VAN AVERMAET. Leave a respond for FOTOSTUDIO VAN AVERMAET. FOTOSTUDIO VAN AVERMAET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTOSTUDIO VAN AVERMAET op de google maps. Adres en contacten FOTOSTUDIO VAN AVERMAET
Location of FOTOSTUDIO VAN AVERMAET on the google maps. Address and contacts of FOTOSTUDIO VAN AVERMAET

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTOSTUDIO VAN AVERMAET FOTOSTUDIO VAN AVERMAET: Decraene Arnold | Boriau S | JULES VAESSEN | EMG Tilco NV | Thiry O

Other related companies as FOTOSTUDIO VAN AVERMAET: Decraene Arnold | Boriau S | JULES VAESSEN | EMG Tilco NV | Thiry O

FOTOSTUDIO VAN AVERMAET is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTOSTUDIO VAN AVERMAET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01759704589. Het bedrijf FOTOSTUDIO VAN AVERMAET bevindt zich op het adres: DOORTSTRAAT 17; 1745; OPWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in FOTOSTUDIO VAN AVERMAET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOTOSTUDIO VAN AVERMAET is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTOSTUDIO VAN AVERMAET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTOSTUDIO VAN AVERMAET, openstaande posities, locatie van FOTOSTUDIO VAN AVERMAET op de kaart.

FOTOSTUDIO VAN AVERMAET is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTOSTUDIO VAN AVERMAET, company assigned to the tax number BE01759704589. The company FOTOSTUDIO VAN AVERMAET is located at the address: DOORTSTRAAT 17; 1745; OPWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Products created in FOTOSTUDIO VAN AVERMAET were not found.
The main activity of FOTOSTUDIO VAN AVERMAET is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTOSTUDIO VAN AVERMAET is not available. You also can look at reviews of FOTOSTUDIO VAN AVERMAET, open positions, location of FOTOSTUDIO VAN AVERMAET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTOSTUDIO VAN AVERMAET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTOSTUDIO VAN AVERMAET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTOSTUDIO VAN AVERMAET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTOSTUDIO VAN AVERMAET, employees, financial statistics.