MINIT COLORS

Contactgegevens MINIT COLORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MINIT COLORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MINIT COLORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 299; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23530881 (+32-23530881) 23530881 (+32-23530881)

Fax (fax): +32 (11) 373-60-50 +32 (11) 373-60-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MINIT COLORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MINIT COLORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MINIT COLORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MINIT COLORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MINIT COLORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MINIT COLORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MINIT COLORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MINIT COLORS
Products information MINIT COLORS

BTW identificatienummer (tax): BE08871704101
Ondernemingsnummer: 6468719482
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MINIT COLORS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MINIT COLORS
(Get full report from official database of BE for MINIT COLORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MINIT COLORS
Addition kinds of activities for MINIT COLORS

265200. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
28210106. Polyurethaanharsen | Polyurethane resins
28650205. ethylbenzeen | Ethylbenzene
35310805. Emmers, uitgraving: clamshell, beton, dragline, enz. | Buckets, excavating: clamshell, concrete, dragline, etc.
41110201. Streetcar operatie | Streetcar operation

Werken bij MINIT COLORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MINIT COLORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MINIT COLORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MINIT COLORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Bouwcalculator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator te regio Dendermonde ziet je takenpakket er als volgt uit voor de vacature: administratieve opvolging van projecten aanvragen plannen en vergunningen communicatie met onderaannemers en leveranciers opmaken offertes rapporteren met de technisch directeur

  • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Genk - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

Zoek naar antwoorden van MINIT COLORS in sociale netwerken
Look for responds of MINIT COLORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MINIT COLORS. Laat een reactie achter voor MINIT COLORS. MINIT COLORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MINIT COLORS. Leave a respond for MINIT COLORS. MINIT COLORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MINIT COLORS op de google maps. Adres en contacten MINIT COLORS
Location of MINIT COLORS on the google maps. Address and contacts of MINIT COLORS

Andere gerelateerde bedrijven als come MINIT COLORS MINIT COLORS: Animales | TOITURES LECOMTE | De Vlam Wilfried | JEAN BASTIN | LABBE

Other related companies as MINIT COLORS: Animales | TOITURES LECOMTE | De Vlam Wilfried | JEAN BASTIN | LABBE

MINIT COLORS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MINIT COLORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08871704101. Het bedrijf MINIT COLORS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 299; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Foto-uitrusting. Producten gemaakt in MINIT COLORS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MINIT COLORS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MINIT COLORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MINIT COLORS, openstaande posities, locatie van MINIT COLORS op de kaart.

MINIT COLORS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MINIT COLORS, company assigned to the tax number BE08871704101. The company MINIT COLORS is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 299; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Foto-uitrusting. Products created in MINIT COLORS were not found.
The main activity of MINIT COLORS is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MINIT COLORS is not available. You also can look at reviews of MINIT COLORS, open positions, location of MINIT COLORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MINIT COLORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MINIT COLORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MINIT COLORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MINIT COLORS, employees, financial statistics.