I.F.P.M.E.

Contactgegevens I.F.P.M.E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.F.P.M.E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.F.P.M.E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LIMBOURG 37; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87338030 (+32-87338030) 87338030 (+32-87338030)

Fax (fax): +32 (67) 302-11-58 +32 (67) 302-11-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.F.P.M.E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.F.P.M.E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.F.P.M.E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.F.P.M.E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.F.P.M.E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.F.P.M.E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.F.P.M.E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.F.P.M.E.
Products information I.F.P.M.E.

BTW identificatienummer (tax): BE07913146972
Ondernemingsnummer: 4857574462
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 610,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Enseignement: Enseignement pour Ind茅pendants.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.F.P.M.E.
(Get full report from official database of BE for I.F.P.M.E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.F.P.M.E.
Addition kinds of activities for I.F.P.M.E.

253102. Kerkmeubilair | Church furniture
13219909. Natuurlijke benzine productie | Natural gasoline production
17439902. Mozaïekwerk | Mosaic work
26110200. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
27540701. Aankondigingen: gravure printing | Announcements: gravure printing
35750000. Computer terminals | Computer terminals
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater

Werken bij I.F.P.M.E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.F.P.M.E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.F.P.M.E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.F.P.M.E.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van I.F.P.M.E. in sociale netwerken
Look for responds of I.F.P.M.E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.F.P.M.E.. Laat een reactie achter voor I.F.P.M.E.. I.F.P.M.E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.F.P.M.E.. Leave a respond for I.F.P.M.E.. I.F.P.M.E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.F.P.M.E. op de google maps. Adres en contacten I.F.P.M.E.
Location of I.F.P.M.E. on the google maps. Address and contacts of I.F.P.M.E.

Andere gerelateerde bedrijven als come I.F.P.M.E. I.F.P.M.E.: BUREAU GRAFIS | COIFFURE MIA | FILIP VAN TORNOUT | Accelerate International | INDUTEC

Other related companies as I.F.P.M.E.: BUREAU GRAFIS | COIFFURE MIA | FILIP VAN TORNOUT | Accelerate International | INDUTEC

I.F.P.M.E. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.F.P.M.E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07913146972. Het bedrijf I.F.P.M.E. bevindt zich op het adres: RUE DE LIMBOURG 37; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 610,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement pour Ind茅pendants..
De hoofdactiviteit van I.F.P.M.E. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.F.P.M.E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.F.P.M.E., openstaande posities, locatie van I.F.P.M.E. op de kaart.

I.F.P.M.E. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.F.P.M.E., company assigned to the tax number BE07913146972. The company I.F.P.M.E. is located at the address: RUE DE LIMBOURG 37; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 610,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation permanente. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement pour Ind茅pendants..
The main activity of I.F.P.M.E. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of I.F.P.M.E. is not available. You also can look at reviews of I.F.P.M.E., open positions, location of I.F.P.M.E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.F.P.M.E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.F.P.M.E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.F.P.M.E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.F.P.M.E., employees, financial statistics.