JEAN-MARIE GROOTEN

Contactgegevens JEAN-MARIE GROOTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARIE GROOTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARIE GROOTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE DISON 117; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT, België

Telefoon (phone): 87890132 (+32-87890132) 87890132 (+32-87890132)

Fax (fax): +32 (53) 144-29-24 +32 (53) 144-29-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARIE GROOTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARIE GROOTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARIE GROOTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARIE GROOTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARIE GROOTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARIE GROOTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARIE GROOTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARIE GROOTEN
Products information JEAN-MARIE GROOTEN

BTW identificatienummer (tax): BE09342742919
Ondernemingsnummer: 5738952636
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARIE GROOTEN
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARIE GROOTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARIE GROOTEN
Addition kinds of activities for JEAN-MARIE GROOTEN

281602. Kleurpigmenten | Color pigments
353600. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
28191012. Zwavelchloride | Sulfur chloride
37519903. Hendel bars, motorfiets en fiets | Handle bars, motorcycle and bicycle
50630300. Draad en kabel | Wire and cable
50859909. Pijpleidingen, anti-corrosief | Pipeline wrappings, anti-corrosive
50990303. Sloten en sluitsets | Locks and lock sets
76290203. Reparatie van elektronische apparatuur | Electronic equipment repair

Werken bij JEAN-MARIE GROOTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARIE GROOTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARIE GROOTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARIE GROOTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARIE GROOTEN in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARIE GROOTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARIE GROOTEN. Laat een reactie achter voor JEAN-MARIE GROOTEN. JEAN-MARIE GROOTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARIE GROOTEN. Leave a respond for JEAN-MARIE GROOTEN. JEAN-MARIE GROOTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARIE GROOTEN op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARIE GROOTEN
Location of JEAN-MARIE GROOTEN on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARIE GROOTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARIE GROOTEN JEAN-MARIE GROOTEN: Sun Club Esthetic | Lekien (Ets) | KRAFT JACOBS SUCHARD | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | JEAN-MARIE JAMOULLE/J.M. JAMOULLE

Other related companies as JEAN-MARIE GROOTEN: Sun Club Esthetic | Lekien (Ets) | KRAFT JACOBS SUCHARD | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | JEAN-MARIE JAMOULLE/J.M. JAMOULLE

JEAN-MARIE GROOTEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARIE GROOTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09342742919. Het bedrijf JEAN-MARIE GROOTEN bevindt zich op het adres: RUE DE DISON 117; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées..
De hoofdactiviteit van JEAN-MARIE GROOTEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARIE GROOTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARIE GROOTEN, openstaande posities, locatie van JEAN-MARIE GROOTEN op de kaart.

JEAN-MARIE GROOTEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARIE GROOTEN, company assigned to the tax number BE09342742919. The company JEAN-MARIE GROOTEN is located at the address: RUE DE DISON 117; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 639,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées..
The main activity of JEAN-MARIE GROOTEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARIE GROOTEN is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARIE GROOTEN, open positions, location of JEAN-MARIE GROOTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARIE GROOTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARIE GROOTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARIE GROOTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARIE GROOTEN, employees, financial statistics.