ECOLE INDUSTRIELLE

Contactgegevens ECOLE INDUSTRIELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE INDUSTRIELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE INDUSTRIELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PUITS COMMUNAL 114; 6240; FARCIENNES, België

Telefoon (phone): 71403532 (+32-71403532) 71403532 (+32-71403532)

Fax (fax): +32 (87) 385-32-62 +32 (87) 385-32-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE INDUSTRIELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE INDUSTRIELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE INDUSTRIELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE INDUSTRIELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE INDUSTRIELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE INDUSTRIELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE INDUSTRIELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE INDUSTRIELLE
Products information ECOLE INDUSTRIELLE

BTW identificatienummer (tax): BE06002075195
Ondernemingsnummer: 5761199951
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Type de Formation: Agriculture & Horticulture, Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme, Sciences & Arts Appliqu茅s, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, M茅taux. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE INDUSTRIELLE
(Get full report from official database of BE for ECOLE INDUSTRIELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE INDUSTRIELLE
Addition kinds of activities for ECOLE INDUSTRIELLE

382904. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
422599. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
509905. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
22310201. Bleekgaren en stoffen: wol of soortgelijke vezels | Bleaching yarn and fabrics: wool or similar fibers
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
58130102. Biertuin (drinkplaatsen) | Beer garden (drinking places)
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts
72190401. Chinese handwas | Chinese hand laundry
86210100. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations

Werken bij ECOLE INDUSTRIELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE INDUSTRIELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE INDUSTRIELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE INDUSTRIELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • Jobstudent (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

  • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

  • Jobstudent (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Keukenadviseur (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: STEVENS MEUBEL

    Type: Vaste Job

    Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

Zoek naar antwoorden van ECOLE INDUSTRIELLE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE INDUSTRIELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE INDUSTRIELLE. Laat een reactie achter voor ECOLE INDUSTRIELLE. ECOLE INDUSTRIELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE INDUSTRIELLE. Leave a respond for ECOLE INDUSTRIELLE. ECOLE INDUSTRIELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE INDUSTRIELLE op de google maps. Adres en contacten ECOLE INDUSTRIELLE
Location of ECOLE INDUSTRIELLE on the google maps. Address and contacts of ECOLE INDUSTRIELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE INDUSTRIELLE ECOLE INDUSTRIELLE: VAN WASSENHOVE CONSULTING | Van Can S | RENE VAN DE GAER | LUDOVICUS VER BERNE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Other related companies as ECOLE INDUSTRIELLE: VAN WASSENHOVE CONSULTING | Van Can S | RENE VAN DE GAER | LUDOVICUS VER BERNE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

ECOLE INDUSTRIELLE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE INDUSTRIELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06002075195. Het bedrijf ECOLE INDUSTRIELLE bevindt zich op het adres: RUE DU PUITS COMMUNAL 114; 6240; FARCIENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Agriculture & Horticulture, Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme, Sciences & Arts Appliqu茅s, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, M茅taux. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van ECOLE INDUSTRIELLE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE INDUSTRIELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE INDUSTRIELLE, openstaande posities, locatie van ECOLE INDUSTRIELLE op de kaart.

ECOLE INDUSTRIELLE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE INDUSTRIELLE, company assigned to the tax number BE06002075195. The company ECOLE INDUSTRIELLE is located at the address: RUE DU PUITS COMMUNAL 114; 6240; FARCIENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Agriculture & Horticulture, Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme, Sciences & Arts Appliqu茅s, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, M茅taux. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of ECOLE INDUSTRIELLE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE INDUSTRIELLE is not available. You also can look at reviews of ECOLE INDUSTRIELLE, open positions, location of ECOLE INDUSTRIELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE INDUSTRIELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE INDUSTRIELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE INDUSTRIELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE INDUSTRIELLE, employees, financial statistics.