COURS DE PROM. SOCIALE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • COURS DE PROM. SOCIALE
Private companiesFood and Kindred Products • COURS DE PROM. SOCIALE

Contactgegevens COURS DE PROM. SOCIALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COURS DE PROM. SOCIALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COURS DE PROM. SOCIALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD LAMBERMONT 17; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22162197 (+32-22162197) 22162197 (+32-22162197)

Fax (fax): +32 (59) 428-38-62 +32 (59) 428-38-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COURS DE PROM. SOCIALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COURS DE PROM. SOCIALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COURS DE PROM. SOCIALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COURS DE PROM. SOCIALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COURS DE PROM. SOCIALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COURS DE PROM. SOCIALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COURS DE PROM. SOCIALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COURS DE PROM. SOCIALE
Products information COURS DE PROM. SOCIALE

BTW identificatienummer (tax): BE06673339843
Ondernemingsnummer: 1840179443
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type de Formation: Informatique, Commerce & vente, Construction, Etudes Techniques, M茅canique, Comptabilit茅. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COURS DE PROM. SOCIALE
(Get full report from official database of BE for COURS DE PROM. SOCIALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COURS DE PROM. SOCIALE
Addition kinds of activities for COURS DE PROM. SOCIALE

331202. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
842201. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens
24269900. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
28330105. Organische farmaceutische chemicaliën: bulk, ongecompliceerd | Organic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
33550100. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
36470103. Koepelverlichting, auto | Dome lights, automotive
51370601. Blouses | Blouses
72991200. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services
75210202. Parkeergarage | Parking garage
83319900. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec

Werken bij COURS DE PROM. SOCIALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COURS DE PROM. SOCIALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COURS DE PROM. SOCIALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COURS DE PROM. SOCIALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende schadedossiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende schadedossiers ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je indexeert de briefwisseling in de schadedossiers op een correcte manier Je verzorgt de opening van nieuwe dossiers Je voert algemene administratieve taken uit

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Student JBC Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • huishoudhulp (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PWA-DICO HERK-DE-STAD

    Type: Vaste Job

    Poetsen bij mensen thuis onder het dienstenchequessysteem.

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van COURS DE PROM. SOCIALE in sociale netwerken
Look for responds of COURS DE PROM. SOCIALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COURS DE PROM. SOCIALE. Laat een reactie achter voor COURS DE PROM. SOCIALE. COURS DE PROM. SOCIALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COURS DE PROM. SOCIALE. Leave a respond for COURS DE PROM. SOCIALE. COURS DE PROM. SOCIALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COURS DE PROM. SOCIALE op de google maps. Adres en contacten COURS DE PROM. SOCIALE
Location of COURS DE PROM. SOCIALE on the google maps. Address and contacts of COURS DE PROM. SOCIALE

Andere gerelateerde bedrijven als come COURS DE PROM. SOCIALE COURS DE PROM. SOCIALE: FLBEKAERT-DEPLA NV | Wolf-Seco BVBA | COURS PROF. POUR ADULTES | LUC VAN OVERWAELLE | DE POST

Other related companies as COURS DE PROM. SOCIALE: FLBEKAERT-DEPLA NV | Wolf-Seco BVBA | COURS PROF. POUR ADULTES | LUC VAN OVERWAELLE | DE POST

COURS DE PROM. SOCIALE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COURS DE PROM. SOCIALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06673339843. Het bedrijf COURS DE PROM. SOCIALE bevindt zich op het adres: BOULEVARD LAMBERMONT 17; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 549,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Informatique, Commerce & vente, Construction, Etudes Techniques, M茅canique, Comptabilit茅. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van COURS DE PROM. SOCIALE is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COURS DE PROM. SOCIALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COURS DE PROM. SOCIALE, openstaande posities, locatie van COURS DE PROM. SOCIALE op de kaart.

COURS DE PROM. SOCIALE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is COURS DE PROM. SOCIALE, company assigned to the tax number BE06673339843. The company COURS DE PROM. SOCIALE is located at the address: BOULEVARD LAMBERMONT 17; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 549,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Informatique, Commerce & vente, Construction, Etudes Techniques, M茅canique, Comptabilit茅. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of COURS DE PROM. SOCIALE is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COURS DE PROM. SOCIALE is not available. You also can look at reviews of COURS DE PROM. SOCIALE, open positions, location of COURS DE PROM. SOCIALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COURS DE PROM. SOCIALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COURS DE PROM. SOCIALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COURS DE PROM. SOCIALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COURS DE PROM. SOCIALE, employees, financial statistics.