AVONDLEERG. ST.ELISABETH

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • AVONDLEERG. ST.ELISABETH

Contactgegevens AVONDLEERG. ST.ELISABETH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVONDLEERG. ST.ELISABETH: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVONDLEERG. ST.ELISABETH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JOZEFSTRAAT 7; 9041; GENT, België

Telefoon (phone): 92309176 (+32-92309176) 92309176 (+32-92309176)

Fax (fax): +32 (83) 233-72-48 +32 (83) 233-72-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVONDLEERG. ST.ELISABETH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVONDLEERG. ST.ELISABETH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVONDLEERG. ST.ELISABETH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVONDLEERG. ST.ELISABETH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVONDLEERG. ST.ELISABETH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVONDLEERG. ST.ELISABETH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVONDLEERG. ST.ELISABETH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVONDLEERG. ST.ELISABETH
Products information AVONDLEERG. ST.ELISABETH

BTW identificatienummer (tax): BE04610382080
Ondernemingsnummer: 2942382812
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type de Formation: Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVONDLEERG. ST.ELISABETH
(Get full report from official database of BE for AVONDLEERG. ST.ELISABETH)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVONDLEERG. ST.ELISABETH
Addition kinds of activities for AVONDLEERG. ST.ELISABETH

472599. Touroperators, nec | Tour operators, nec
16290109. Levee constructie | Levee construction
17999915. Float (parade) constructie | Float (parade) construction
22620103. Overprinting: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Overprinting: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23910000. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
34290205. Tijdsloten | Time locks
39440315. Spoorwegmodellen: speelgoed en hobby | Railroad models: toy and hobby
49250103. Cokeovens, bijproduct: productie of distributie van gas | Coke ovens, byproduct: manufacturing or distribution of gas
78330000. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij AVONDLEERG. ST.ELISABETH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVONDLEERG. ST.ELISABETH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVONDLEERG. ST.ELISABETH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVONDLEERG. ST.ELISABETH. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appelteire-Eichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELTERRE-EICHEM)

    Regio: APPELTERRE-EICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • Polyvalent productiemedewerker 2 ploegen (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    We gaan op zoek naar een polyvalent inzetbare heftruckbestuurder. Naast rijden met de heftruck wil je ook andere taken uitvoeren in de productie. Job in 2 ploegen - flexibel om ook af en toe in dagregime te werken.

Zoek naar antwoorden van AVONDLEERG. ST.ELISABETH in sociale netwerken
Look for responds of AVONDLEERG. ST.ELISABETH in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVONDLEERG. ST.ELISABETH. Laat een reactie achter voor AVONDLEERG. ST.ELISABETH. AVONDLEERG. ST.ELISABETH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVONDLEERG. ST.ELISABETH. Leave a respond for AVONDLEERG. ST.ELISABETH. AVONDLEERG. ST.ELISABETH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVONDLEERG. ST.ELISABETH op de google maps. Adres en contacten AVONDLEERG. ST.ELISABETH
Location of AVONDLEERG. ST.ELISABETH on the google maps. Address and contacts of AVONDLEERG. ST.ELISABETH

Andere gerelateerde bedrijven als come AVONDLEERG. ST.ELISABETH AVONDLEERG. ST.ELISABETH: RENMANS | GARAGE VERVOORT | Pie De Nijper | CAMPING EUREKA | Buyse & Poelman BVBA

Other related companies as AVONDLEERG. ST.ELISABETH: RENMANS | GARAGE VERVOORT | Pie De Nijper | CAMPING EUREKA | Buyse & Poelman BVBA

AVONDLEERG. ST.ELISABETH is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVONDLEERG. ST.ELISABETH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04610382080. Het bedrijf AVONDLEERG. ST.ELISABETH bevindt zich op het adres: SINT-JOZEFSTRAAT 7; 9041; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 375,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van AVONDLEERG. ST.ELISABETH is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVONDLEERG. ST.ELISABETH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVONDLEERG. ST.ELISABETH, openstaande posities, locatie van AVONDLEERG. ST.ELISABETH op de kaart.

AVONDLEERG. ST.ELISABETH is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVONDLEERG. ST.ELISABETH, company assigned to the tax number BE04610382080. The company AVONDLEERG. ST.ELISABETH is located at the address: SINT-JOZEFSTRAAT 7; 9041; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 375,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of AVONDLEERG. ST.ELISABETH is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AVONDLEERG. ST.ELISABETH is not available. You also can look at reviews of AVONDLEERG. ST.ELISABETH, open positions, location of AVONDLEERG. ST.ELISABETH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVONDLEERG. ST.ELISABETH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVONDLEERG. ST.ELISABETH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVONDLEERG. ST.ELISABETH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVONDLEERG. ST.ELISABETH, employees, financial statistics.