SOFTLINE C.D.R.

Contactgegevens SOFTLINE C.D.R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOFTLINE C.D.R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOFTLINE C.D.R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VERVLOESEM 136; 1200; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 27717111 (+32-27717111) 27717111 (+32-27717111)

Fax (fax): +32 (19) 872-35-48 +32 (19) 872-35-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOFTLINE C.D.R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOFTLINE C.D.R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOFTLINE C.D.R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOFTLINE C.D.R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOFTLINE C.D.R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOFTLINE C.D.R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOFTLINE C.D.R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOFTLINE C.D.R.
Products information SOFTLINE C.D.R.

BTW identificatienummer (tax): BE09582794189
Ondernemingsnummer: 8468505859
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Services: Applications Intranet, Installation de R茅seaux, Conseillers en Informatique, Conseillers Internet.

Product categorie (product category): Formation and enseignement. Conseils en syst猫mes informatiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOFTLINE C.D.R.
(Get full report from official database of BE for SOFTLINE C.D.R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOFTLINE C.D.R.
Addition kinds of activities for SOFTLINE C.D.R.

131103. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
225300. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
278902. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
356300. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
01190103. Linzenboerderij | Lentil farm
01320000. Tabak | Tobacco
17990400. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
20510102. Biscuits, gebakken; | Biscuits, baked; baking powder and raised
24990601. Heersers en regels, hout | Rulers and rules, wood
27960202. Photoengraving platen, linecuts of halftones | Photoengraving plates, linecuts or halftones

Werken bij SOFTLINE C.D.R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOFTLINE C.D.R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOFTLINE C.D.R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOFTLINE C.D.R.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Ervaren teamcoach call te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een extra team coach voor ons call center. Taken: -      aansturen call agents -      scripts opmaken -      rapporteringen opmaken -      echte people manager -      resultaat gericht werken -      mensen beter kunnen laten presteren -      Nederlands, Engels -      goed met software overweg kunnen

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student Winkelbediende bakkerij m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij uit de omgeving van Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en/ of zondag willen werken gedurende het ganse jaar. Jouw taken zijn oa : het aanvullen van de winkel, versnijden van brood, inpakken van brood en gebak, afrekenen van de klanten bestellingen noteren en klaarzetten

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

Zoek naar antwoorden van SOFTLINE C.D.R. in sociale netwerken
Look for responds of SOFTLINE C.D.R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOFTLINE C.D.R.. Laat een reactie achter voor SOFTLINE C.D.R.. SOFTLINE C.D.R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOFTLINE C.D.R.. Leave a respond for SOFTLINE C.D.R.. SOFTLINE C.D.R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOFTLINE C.D.R. op de google maps. Adres en contacten SOFTLINE C.D.R.
Location of SOFTLINE C.D.R. on the google maps. Address and contacts of SOFTLINE C.D.R.

Andere gerelateerde bedrijven als come SOFTLINE C.D.R. SOFTLINE C.D.R.: TEXACO | COIFFURE ANNE-MARIE | PATRIZIA BUSCEMI | Crétois (Le) | FARGEAT DUMOULIN & FILS sprl

Other related companies as SOFTLINE C.D.R.: TEXACO | COIFFURE ANNE-MARIE | PATRIZIA BUSCEMI | Crétois (Le) | FARGEAT DUMOULIN & FILS sprl

SOFTLINE C.D.R. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOFTLINE C.D.R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09582794189. Het bedrijf SOFTLINE C.D.R. bevindt zich op het adres: RUE VERVLOESEM 136; 1200; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 339,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Formation and enseignement. Conseils en syst猫mes informatiques. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Services: Applications Intranet, Installation de R茅seaux, Conseillers en Informatique, Conseillers Internet..
De hoofdactiviteit van SOFTLINE C.D.R. is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOFTLINE C.D.R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOFTLINE C.D.R., openstaande posities, locatie van SOFTLINE C.D.R. op de kaart.

SOFTLINE C.D.R. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOFTLINE C.D.R., company assigned to the tax number BE09582794189. The company SOFTLINE C.D.R. is located at the address: RUE VERVLOESEM 136; 1200; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 339,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Formation and enseignement. Conseils en syst猫mes informatiques. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Services: Applications Intranet, Installation de R茅seaux, Conseillers en Informatique, Conseillers Internet..
The main activity of SOFTLINE C.D.R. is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOFTLINE C.D.R. is not available. You also can look at reviews of SOFTLINE C.D.R., open positions, location of SOFTLINE C.D.R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOFTLINE C.D.R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOFTLINE C.D.R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOFTLINE C.D.R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOFTLINE C.D.R., employees, financial statistics.