IMPACT MEDIA

Contactgegevens IMPACT MEDIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPACT MEDIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPACT MEDIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES GRANDS-CHAMPS 63; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42520307 (+32-42520307) 42520307 (+32-42520307)

Fax (fax): +32 (50) 885-61-24 +32 (50) 885-61-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPACT MEDIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPACT MEDIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPACT MEDIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPACT MEDIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPACT MEDIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPACT MEDIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPACT MEDIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPACT MEDIA
Products information IMPACT MEDIA

BTW identificatienummer (tax): BE01167266845
Ondernemingsnummer: 3375244140
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 723,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activit茅s: Equipement de Signalisation de B?timents.. Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Services: Photographes.

Product categorie (product category): Formation and enseignement. Agences de publicit茅. Travaux d?installation divers. Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPACT MEDIA
(Get full report from official database of BE for IMPACT MEDIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPACT MEDIA
Addition kinds of activities for IMPACT MEDIA

354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
762300. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
35199900. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
36740402. Ultraviolette sensoren, vaste toestand | Ultra-violet sensors, solid state

Werken bij IMPACT MEDIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPACT MEDIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPACT MEDIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPACT MEDIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van IMPACT MEDIA in sociale netwerken
Look for responds of IMPACT MEDIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPACT MEDIA. Laat een reactie achter voor IMPACT MEDIA. IMPACT MEDIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPACT MEDIA. Leave a respond for IMPACT MEDIA. IMPACT MEDIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPACT MEDIA op de google maps. Adres en contacten IMPACT MEDIA
Location of IMPACT MEDIA on the google maps. Address and contacts of IMPACT MEDIA

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPACT MEDIA IMPACT MEDIA: SUPERMARKT | DIERCKX | STEFAN LOSSY | EMIEL DEPUYDT | GERT USEWILS

Other related companies as IMPACT MEDIA: SUPERMARKT | DIERCKX | STEFAN LOSSY | EMIEL DEPUYDT | GERT USEWILS

IMPACT MEDIA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPACT MEDIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01167266845. Het bedrijf IMPACT MEDIA bevindt zich op het adres: RUE DES GRANDS-CHAMPS 63; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 723,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation and enseignement. Agences de publicit茅. Travaux d?installation divers. Studios photographiques. Lijst met producten zijn Activit茅s: Equipement de Signalisation de B?timents.. Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van IMPACT MEDIA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPACT MEDIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPACT MEDIA, openstaande posities, locatie van IMPACT MEDIA op de kaart.

IMPACT MEDIA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPACT MEDIA, company assigned to the tax number BE01167266845. The company IMPACT MEDIA is located at the address: RUE DES GRANDS-CHAMPS 63; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 723,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation and enseignement. Agences de publicit茅. Travaux d?installation divers. Studios photographiques. List of products are Activit茅s: Equipement de Signalisation de B?timents.. Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Services: Photographes..
The main activity of IMPACT MEDIA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPACT MEDIA is not available. You also can look at reviews of IMPACT MEDIA, open positions, location of IMPACT MEDIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPACT MEDIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPACT MEDIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPACT MEDIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPACT MEDIA, employees, financial statistics.