K.Y. COMMUNICATION

Contactgegevens K.Y. COMMUNICATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.Y. COMMUNICATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.Y. COMMUNICATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ARNOLD TRILLET 75BA; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43776431 (+32-43776431) 43776431 (+32-43776431)

Fax (fax): +32 (3) 374-68-27 +32 (3) 374-68-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.Y. COMMUNICATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.Y. COMMUNICATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.Y. COMMUNICATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.Y. COMMUNICATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.Y. COMMUNICATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.Y. COMMUNICATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.Y. COMMUNICATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.Y. COMMUNICATION
Products information K.Y. COMMUNICATION

BTW identificatienummer (tax): BE01510589599
Ondernemingsnummer: 1347717285
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.Y. COMMUNICATION
(Get full report from official database of BE for K.Y. COMMUNICATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.Y. COMMUNICATION
Addition kinds of activities for K.Y. COMMUNICATION

641100. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
22530504. Broek, broek of broek, breien | Pants, slacks, or trousers, knit
35999916. Slibtafels | Sludge tables
37210205. Glijders (vliegtuigen) | Gliders (aircraft)
39990209. haarspeldjes | Barrettes
51910402. Harness, gemaakt op individuele volgorde | Harness, made to individual order
63119908. Levensherverzekeringsmaatschappijen | Life reinsurance carriers

Werken bij K.Y. COMMUNICATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.Y. COMMUNICATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.Y. COMMUNICATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.Y. COMMUNICATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • Verkoper afdeling kinderkledij (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klanten informeren over de verschillende merken en maten Bedienen van klanten op een aangename manier Aantrekkelijk presenteren van het assortiment

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van K.Y. COMMUNICATION in sociale netwerken
Look for responds of K.Y. COMMUNICATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.Y. COMMUNICATION. Laat een reactie achter voor K.Y. COMMUNICATION. K.Y. COMMUNICATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.Y. COMMUNICATION. Leave a respond for K.Y. COMMUNICATION. K.Y. COMMUNICATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.Y. COMMUNICATION op de google maps. Adres en contacten K.Y. COMMUNICATION
Location of K.Y. COMMUNICATION on the google maps. Address and contacts of K.Y. COMMUNICATION

Andere gerelateerde bedrijven als come K.Y. COMMUNICATION K.Y. COMMUNICATION: Assurfin nv | LEON VERRETH | COIFFURE MONIQUE | LUDO VELOS NV | Plompen P

Other related companies as K.Y. COMMUNICATION: Assurfin nv | LEON VERRETH | COIFFURE MONIQUE | LUDO VELOS NV | Plompen P

K.Y. COMMUNICATION is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.Y. COMMUNICATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01510589599. Het bedrijf K.Y. COMMUNICATION bevindt zich op het adres: RUE ARNOLD TRILLET 75BA; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
De hoofdactiviteit van K.Y. COMMUNICATION is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.Y. COMMUNICATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.Y. COMMUNICATION, openstaande posities, locatie van K.Y. COMMUNICATION op de kaart.

K.Y. COMMUNICATION is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.Y. COMMUNICATION, company assigned to the tax number BE01510589599. The company K.Y. COMMUNICATION is located at the address: RUE ARNOLD TRILLET 75BA; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
The main activity of K.Y. COMMUNICATION is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of K.Y. COMMUNICATION is not available. You also can look at reviews of K.Y. COMMUNICATION, open positions, location of K.Y. COMMUNICATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.Y. COMMUNICATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.Y. COMMUNICATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.Y. COMMUNICATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.Y. COMMUNICATION, employees, financial statistics.