C.V.O. ' T KASTEELTJE

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • C.V.O. ' T KASTEELTJE
Private companiesMotor Freight Transportation • C.V.O. ' T KASTEELTJE

Contactgegevens C.V.O. ' T KASTEELTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.V.O. ' T KASTEELTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.V.O. ' T KASTEELTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTSTRAAT 5; 1745; OPWIJK, België

Telefoon (phone): 52356044 (+32-52356044) 52356044 (+32-52356044)

Fax (fax): +32 (83) 835-68-76 +32 (83) 835-68-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.V.O. ' T KASTEELTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.V.O. ' T KASTEELTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.V.O. ' T KASTEELTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.V.O. ' T KASTEELTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.V.O. ' T KASTEELTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.V.O. ' T KASTEELTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.V.O. ' T KASTEELTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.V.O. ' T KASTEELTJE
Products information C.V.O. ' T KASTEELTJE

BTW identificatienummer (tax): BE09115600585
Ondernemingsnummer: 6914764404
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique, Cours sur Internet.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.V.O. ' T KASTEELTJE
(Get full report from official database of BE for C.V.O. ' T KASTEELTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.V.O. ' T KASTEELTJE
Addition kinds of activities for C.V.O. ' T KASTEELTJE

4225. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
391104. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
13899913. Perforeren van behuizingen | Perforating well casings
37110104. Auto's, elektrische, montage van | Cars, electric, assembly of
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables
50990703. souvenirs | Souvenirs
59320300. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
80110102. endocrinoloog | Endocrinologist

Werken bij C.V.O. ' T KASTEELTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.V.O. ' T KASTEELTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.V.O. ' T KASTEELTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.V.O. ' T KASTEELTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker | voltijds | regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij opzoek naar een koeltechnieker. Je staat in voor het installeren van de koelinstallaties (van airco's tot industriële en commerciële koelingsystemen) daarnaast geef je deskundig advies aan klanten over de werking van de installatie Tot slot zorg je voor het onderhoud en de herstellingen aan de koelsystemen

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • Computer Recruitment Services - Head of Facilities & Central Services (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk378 Head of Facilities & Central Services: Banking, Brussels Role Deliver on critical managerial accountabilities across the entire organization: Delegating, defining, controlling and monitoring the output of team members and respective country managers (Be, FR, UK, PL, NL, RoW) Setting-up, maintaining and developing a team with the right competencies to deliver a quality service Management support: Ad-hoc studies": you will be requested to drive or perform ad-hoc studies like benchmarking, cost evolution, support to business case preparation, feasibility analysis, workflows reviews; .... Managing list of Deliverables: you will liaise with country heads to identify projects and tasks to be performed and reflect progress statuses of these deliverables. You will further ensure that you follow-up the activities of each location and highlight potential risks (deadlines approaching, vis-à-vis governance bodies) Facilities marketing, visibility events and management information: you will be reporting on issues and progress on projects and tasks. You will further create reports and/or presentations based upon ad-hoc requirements by Senior management. You will also ensure that relevant information and statistics are made available: Procedures: you will ensure that all required procedures and policies (contingency, security...) are properly: written using standard templates, approved, filed and kept up to date; Ensure Office Facilities is well managed in order to enable the business to operate and grow in good conditions with controlled costs & budget: Setting group real estate and space management strategy with a 5 year horizon. Sourcing office space. Monitoring the demand tightly and adapt the office space to the demand with strategic and tactical plans. Define office space utilization strategy and review desk concepts Property design and construction Maintain workplace and assets Dispose of workspace and assets Support major change initiatives in the office concept (Agile, NWOW) along with IT transformation project. Ensure Central Services are well managed in order to provide high quality printing, internal & external mailing, catering and translation services to the group and this at competitive prices. printing strategy (equipment renewal, volume growth, legal requirements, centralized print shop, business continuity...). mailing strategy function of business and legal requirements and client profiles. catering standards on Belgian sites : managing catering firms (ensuring equivalence in terms of pricing and quality), committes, welfare campaigns, ensure appropriate Travel Management policies are defined and implemented across the group Ensure centralized reporting and data consolidation for Department operation and to report to internal clients. Ensure Service dialogue with group entities for Fac & CS is executed as defined per intra groups SSA. Actively participate in the Service dialogue meeting with Management committees (KPI, service monitoring, costs & chargeback, ....) Ensure Budget forecasts are produced and accountability in the various cost centre : oversees OPEX, CAPEX headcount, ... Accountable for budget accuracy and for expense controls in place. On group level you will have an overall knowledge and understanding of the group facilities & central services budgets, and cost allocation statistics. Risk Management & compliance : ensure risk management framework and... ...

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van C.V.O. ' T KASTEELTJE in sociale netwerken
Look for responds of C.V.O. ' T KASTEELTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.V.O. ' T KASTEELTJE. Laat een reactie achter voor C.V.O. ' T KASTEELTJE. C.V.O. ' T KASTEELTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.V.O. ' T KASTEELTJE. Leave a respond for C.V.O. ' T KASTEELTJE. C.V.O. ' T KASTEELTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.V.O. ' T KASTEELTJE op de google maps. Adres en contacten C.V.O. ' T KASTEELTJE
Location of C.V.O. ' T KASTEELTJE on the google maps. Address and contacts of C.V.O. ' T KASTEELTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come C.V.O. ' T KASTEELTJE C.V.O. ' T KASTEELTJE: PETJE KINDERBOETIEK | Thijs & Nelis BVBA | Colon A-M | VAN LOMMEL ZEEFDRUKRECLAME BVBA | VICTOR GENOE

Other related companies as C.V.O. ' T KASTEELTJE: PETJE KINDERBOETIEK | Thijs & Nelis BVBA | Colon A-M | VAN LOMMEL ZEEFDRUKRECLAME BVBA | VICTOR GENOE

C.V.O. ' T KASTEELTJE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.V.O. ' T KASTEELTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09115600585. Het bedrijf C.V.O. ' T KASTEELTJE bevindt zich op het adres: MARKTSTRAAT 5; 1745; OPWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique, Cours sur Internet..
De hoofdactiviteit van C.V.O. ' T KASTEELTJE is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.V.O. ' T KASTEELTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.V.O. ' T KASTEELTJE, openstaande posities, locatie van C.V.O. ' T KASTEELTJE op de kaart.

C.V.O. ' T KASTEELTJE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.V.O. ' T KASTEELTJE, company assigned to the tax number BE09115600585. The company C.V.O. ' T KASTEELTJE is located at the address: MARKTSTRAAT 5; 1745; OPWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique, Cours sur Internet..
The main activity of C.V.O. ' T KASTEELTJE is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C.V.O. ' T KASTEELTJE is not available. You also can look at reviews of C.V.O. ' T KASTEELTJE, open positions, location of C.V.O. ' T KASTEELTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.V.O. ' T KASTEELTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.V.O. ' T KASTEELTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.V.O. ' T KASTEELTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.V.O. ' T KASTEELTJE, employees, financial statistics.