2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN

Contactgegevens 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAPPERSBRUG 3; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32395467 32395467

Fax (fax): +32 (87) 539-17-62 +32 (87) 539-17-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN
Products information 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE03058013916
Ondernemingsnummer: 1684448242
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN
(Get full report from official database of BE for 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN
Addition kinds of activities for 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN

394201. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
01739902. Kastanjeboerderij | Chestnut grove
24990300. Ladders en stepladders, hout | Ladders and stepladders, wood
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
73350000. Commerciële fotografie | Commercial photography

Werken bij 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • schoonmaker/ster (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN in sociale netwerken
Look for responds of 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN. Laat een reactie achter voor 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN. 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN. Leave a respond for 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN. 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN op de google maps. Adres en contacten 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN
Location of 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN on the google maps. Address and contacts of 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN: Lindebrings | BACOB | KBC | PATRICK COPPEJANS | JOSEPH DOZOT

Other related companies as 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN: Lindebrings | BACOB | KBC | PATRICK COPPEJANS | JOSEPH DOZOT

2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03058013916. Het bedrijf 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN bevindt zich op het adres: LAPPERSBRUG 3; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 555,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique..
De hoofdactiviteit van 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN, openstaande posities, locatie van 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN op de kaart.

2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN, company assigned to the tax number BE03058013916. The company 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN is located at the address: LAPPERSBRUG 3; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 555,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique..
The main activity of 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN is not available. You also can look at reviews of 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN, open positions, location of 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2 DESIGN 4 U-WEBDESIGN, employees, financial statistics.