De Ronde & Drubbel NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • De Ronde & Drubbel NV
Private companiesLeather and Leather Products • De Ronde & Drubbel NV

Contactgegevens De Ronde & Drubbel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ronde & Drubbel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ronde & Drubbel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ijzerlaan 7; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 225 00 16 (+32-03 225 00 16) 03 225 00 16 (+32-03 225 00 16)

Fax (fax): 03 232 18 03 (+32-03 232 18 03) 03 232 18 03 (+32-03 232 18 03)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ronde & Drubbel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ronde & Drubbel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ronde & Drubbel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ronde & Drubbel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ronde & Drubbel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ronde & Drubbel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ronde & Drubbel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ronde & Drubbel NV
Products information De Ronde & Drubbel NV

BTW identificatienummer (tax): BE06784027099
Ondernemingsnummer: 2964904785
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in De Ronde & Drubbel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fork lift trucks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ronde & Drubbel NV
(Get full report from official database of BE for De Ronde & Drubbel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ronde & Drubbel NV
Addition kinds of activities for De Ronde & Drubbel NV

0831. Bosproducten | Forest products
356800. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
28340602. smeersels | Liniments
29110404. Oliën, smeren | Oils, lubricating
32719909. Blokken, beton: landschap of muur | Blocks, concrete: landscape or retaining wall
51990411. Garen, niet | Yarns, nec
73420200. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
87340202. Productcertificatie, veiligheid of prestatie | Product certification, safety or performance

Werken bij De Ronde & Drubbel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ronde & Drubbel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ronde & Drubbel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ronde & Drubbel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor:   - Plaatsen van tegels en verhardingen. - Onderhoud van tuinen en zwembaden. Geen ervaring vereist!

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Wegens groot succes -huishoudhulpen/poetshulpen dienstencheques- Regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van De Ronde & Drubbel NV in sociale netwerken
Look for responds of De Ronde & Drubbel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ronde & Drubbel NV. Laat een reactie achter voor De Ronde & Drubbel NV. De Ronde & Drubbel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ronde & Drubbel NV. Leave a respond for De Ronde & Drubbel NV. De Ronde & Drubbel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ronde & Drubbel NV op de google maps. Adres en contacten De Ronde & Drubbel NV
Location of De Ronde & Drubbel NV on the google maps. Address and contacts of De Ronde & Drubbel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ronde & Drubbel NV De Ronde & Drubbel NV: ROSARIA PARRILLA | Syntegrate Consultants BVBA | Meys Anne | HCF MARC DEG?E | TAVERNE COUP DE TH??TRE

Other related companies as De Ronde & Drubbel NV: ROSARIA PARRILLA | Syntegrate Consultants BVBA | Meys Anne | HCF MARC DEG?E | TAVERNE COUP DE TH??TRE

De Ronde & Drubbel NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ronde & Drubbel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06784027099. Het bedrijf De Ronde & Drubbel NV bevindt zich op het adres: Ijzerlaan 7; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 598,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fork lift trucks. Producten gemaakt in De Ronde & Drubbel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Ronde & Drubbel NV is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ronde & Drubbel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ronde & Drubbel NV, openstaande posities, locatie van De Ronde & Drubbel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Ronde & Drubbel NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ronde & Drubbel NV, company assigned to the tax number BE06784027099. The company De Ronde & Drubbel NV is located at the address: Ijzerlaan 7; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 598,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fork lift trucks. Products created in De Ronde & Drubbel NV were not found.
The main activity of De Ronde & Drubbel NV is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ronde & Drubbel NV is not available. You also can look at reviews of De Ronde & Drubbel NV, open positions, location of De Ronde & Drubbel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ronde & Drubbel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ronde & Drubbel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ronde & Drubbel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ronde & Drubbel NV, employees, financial statistics.