RESTAURANT LE NANKIN

Contactgegevens RESTAURANT LE NANKIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT LE NANKIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT LE NANKIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD DE LA SAUVENI?RE 150; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42237158 (+32-42237158) 42237158 (+32-42237158)

Fax (fax): +32 (15) 927-42-39 +32 (15) 927-42-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT LE NANKIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT LE NANKIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT LE NANKIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT LE NANKIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT LE NANKIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT LE NANKIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT LE NANKIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT LE NANKIN
Products information RESTAURANT LE NANKIN

BTW identificatienummer (tax): BE06174285888
Ondernemingsnummer: 6349792480
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in RESTAURANT LE NANKIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT LE NANKIN
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT LE NANKIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT LE NANKIN
Addition kinds of activities for RESTAURANT LE NANKIN

225801. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
286102. Houtextracten | Wood extract products
24991202. Bussen, hout | Bushings, wood
28419902. Vaatwasmiddelen | Dishwashing compounds
36290202. Condensatoren, vaste of variabele | Capacitors, fixed or variable
36390202. Naaimachines en bijlagen, huishoudelijk | Sewing machines and attachments, domestic
50330201. Glasvezel bouwmaterialen | Fiberglass building materials
51980103. Emailen | Enamels
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair

Werken bij RESTAURANT LE NANKIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT LE NANKIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT LE NANKIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT LE NANKIN. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • PLAATSER ZONNEPANELEN/DAKWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: BELGIAN ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van zonnepanelen, voornamelijk bij particulieren. Je doet enkel het dakwerk, niet de elektrische installatie.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • Leefstijlscoach How2behealthy (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

  • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT LE NANKIN in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT LE NANKIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT LE NANKIN. Laat een reactie achter voor RESTAURANT LE NANKIN. RESTAURANT LE NANKIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT LE NANKIN. Leave a respond for RESTAURANT LE NANKIN. RESTAURANT LE NANKIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT LE NANKIN op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT LE NANKIN
Location of RESTAURANT LE NANKIN on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT LE NANKIN

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT LE NANKIN RESTAURANT LE NANKIN: VAN FESSEM | S.C. SPORT & VERMAAK | F. ROMBOUT | Ren-Pack | RENE VAN DE GAER

Other related companies as RESTAURANT LE NANKIN: VAN FESSEM | S.C. SPORT & VERMAAK | F. ROMBOUT | Ren-Pack | RENE VAN DE GAER

RESTAURANT LE NANKIN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT LE NANKIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06174285888. Het bedrijf RESTAURANT LE NANKIN bevindt zich op het adres: BLD DE LA SAUVENI?RE 150; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in RESTAURANT LE NANKIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTAURANT LE NANKIN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT LE NANKIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT LE NANKIN, openstaande posities, locatie van RESTAURANT LE NANKIN op de kaart.

RESTAURANT LE NANKIN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT LE NANKIN, company assigned to the tax number BE06174285888. The company RESTAURANT LE NANKIN is located at the address: BLD DE LA SAUVENI?RE 150; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in RESTAURANT LE NANKIN were not found.
The main activity of RESTAURANT LE NANKIN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT LE NANKIN is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT LE NANKIN, open positions, location of RESTAURANT LE NANKIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT LE NANKIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT LE NANKIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT LE NANKIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT LE NANKIN, employees, financial statistics.