RESTAURANT EL COK'MWAR

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • RESTAURANT EL COK'MWAR
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • RESTAURANT EL COK'MWAR

Contactgegevens RESTAURANT EL COK'MWAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT EL COK'MWAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT EL COK'MWAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MARLI?RE 43BB; 7190; ECAUSSINNES, België

Telefoon (phone): 67442204 (+32-67442204) 67442204 (+32-67442204)

Fax (fax): +32 (53) 653-32-71 +32 (53) 653-32-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT EL COK'MWAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT EL COK'MWAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT EL COK'MWAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT EL COK'MWAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT EL COK'MWAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT EL COK'MWAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT EL COK'MWAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT EL COK'MWAR
Products information RESTAURANT EL COK'MWAR

BTW identificatienummer (tax): BE09881072998
Ondernemingsnummer: 1047790527
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in RESTAURANT EL COK'MWAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT EL COK'MWAR
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT EL COK'MWAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT EL COK'MWAR
Addition kinds of activities for RESTAURANT EL COK'MWAR

14290103. Trap rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Trap rock, crushed and broken-quarrying
26740100. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
28749901. Plantaardige voedingsmiddelen, gemengd: van planten die fosfaatmest maken | Plant foods, mixed: from plants making phosphatic fertilizer
38220402. Hydronische grenscontrole | Hydronic limit control
59470100. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
80110511. Verloskundige | Obstetrician

Werken bij RESTAURANT EL COK'MWAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT EL COK'MWAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT EL COK'MWAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT EL COK'MWAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT EL COK'MWAR in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT EL COK'MWAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT EL COK'MWAR. Laat een reactie achter voor RESTAURANT EL COK'MWAR. RESTAURANT EL COK'MWAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT EL COK'MWAR. Leave a respond for RESTAURANT EL COK'MWAR. RESTAURANT EL COK'MWAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT EL COK'MWAR op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT EL COK'MWAR
Location of RESTAURANT EL COK'MWAR on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT EL COK'MWAR

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT EL COK'MWAR RESTAURANT EL COK'MWAR: SYNAPS SA | KLIM-OP | Carlier A SPRL | BALLONVAARTEN GLOBOS | J. ROBBERECHTS

Other related companies as RESTAURANT EL COK'MWAR: SYNAPS SA | KLIM-OP | Carlier A SPRL | BALLONVAARTEN GLOBOS | J. ROBBERECHTS

RESTAURANT EL COK'MWAR is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT EL COK'MWAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09881072998. Het bedrijf RESTAURANT EL COK'MWAR bevindt zich op het adres: RUE DE LA MARLI?RE 43BB; 7190; ECAUSSINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in RESTAURANT EL COK'MWAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTAURANT EL COK'MWAR is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT EL COK'MWAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT EL COK'MWAR, openstaande posities, locatie van RESTAURANT EL COK'MWAR op de kaart.

RESTAURANT EL COK'MWAR is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT EL COK'MWAR, company assigned to the tax number BE09881072998. The company RESTAURANT EL COK'MWAR is located at the address: RUE DE LA MARLI?RE 43BB; 7190; ECAUSSINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in RESTAURANT EL COK'MWAR were not found.
The main activity of RESTAURANT EL COK'MWAR is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT EL COK'MWAR is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT EL COK'MWAR, open positions, location of RESTAURANT EL COK'MWAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT EL COK'MWAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT EL COK'MWAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT EL COK'MWAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT EL COK'MWAR, employees, financial statistics.