PIZZERIA DON CAMILLO

Contactgegevens PIZZERIA DON CAMILLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZERIA DON CAMILLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZERIA DON CAMILLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE C?SAR DE PAEPE 32; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43776370 (+32-43776370) 43776370 (+32-43776370)

Fax (fax): +32 (82) 920-32-43 +32 (82) 920-32-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZERIA DON CAMILLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZERIA DON CAMILLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZERIA DON CAMILLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZERIA DON CAMILLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZERIA DON CAMILLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZERIA DON CAMILLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZERIA DON CAMILLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZERIA DON CAMILLO
Products information PIZZERIA DON CAMILLO

BTW identificatienummer (tax): BE04507659912
Ondernemingsnummer: 4801818847
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in PIZZERIA DON CAMILLO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZERIA DON CAMILLO
(Get full report from official database of BE for PIZZERIA DON CAMILLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZERIA DON CAMILLO
Addition kinds of activities for PIZZERIA DON CAMILLO

2259. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
147903. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
263105. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
28199904. Zonne-stoffen, synthetische anorganische | Tanning agents, synthetic inorganic
51820200. Sterke drank | Liquor

Werken bij PIZZERIA DON CAMILLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZERIA DON CAMILLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZERIA DON CAMILLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZERIA DON CAMILLO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

  • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van PIZZERIA DON CAMILLO in sociale netwerken
Look for responds of PIZZERIA DON CAMILLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZERIA DON CAMILLO. Laat een reactie achter voor PIZZERIA DON CAMILLO. PIZZERIA DON CAMILLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZERIA DON CAMILLO. Leave a respond for PIZZERIA DON CAMILLO. PIZZERIA DON CAMILLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZERIA DON CAMILLO op de google maps. Adres en contacten PIZZERIA DON CAMILLO
Location of PIZZERIA DON CAMILLO on the google maps. Address and contacts of PIZZERIA DON CAMILLO

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZERIA DON CAMILLO PIZZERIA DON CAMILLO: Un, Deux, Trois | Karate Do Academie | PEDICURE DE BOCK | Meyer BVBA | OPTIEK MUYLAERT

Other related companies as PIZZERIA DON CAMILLO: Un, Deux, Trois | Karate Do Academie | PEDICURE DE BOCK | Meyer BVBA | OPTIEK MUYLAERT

PIZZERIA DON CAMILLO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZERIA DON CAMILLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04507659912. Het bedrijf PIZZERIA DON CAMILLO bevindt zich op het adres: RUE C?SAR DE PAEPE 32; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 157,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in PIZZERIA DON CAMILLO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIZZERIA DON CAMILLO is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZERIA DON CAMILLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZERIA DON CAMILLO, openstaande posities, locatie van PIZZERIA DON CAMILLO op de kaart.

PIZZERIA DON CAMILLO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZERIA DON CAMILLO, company assigned to the tax number BE04507659912. The company PIZZERIA DON CAMILLO is located at the address: RUE C?SAR DE PAEPE 32; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 157,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in PIZZERIA DON CAMILLO were not found.
The main activity of PIZZERIA DON CAMILLO is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZERIA DON CAMILLO is not available. You also can look at reviews of PIZZERIA DON CAMILLO, open positions, location of PIZZERIA DON CAMILLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZERIA DON CAMILLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZERIA DON CAMILLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZERIA DON CAMILLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZERIA DON CAMILLO, employees, financial statistics.