MANDARIN

Contactgegevens MANDARIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANDARIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANDARIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CEDERLAAN 68; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38287850 (+32-38287850) 38287850 (+32-38287850)

Fax (fax): +32 (53) 560-56-98 +32 (53) 560-56-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANDARIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANDARIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANDARIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANDARIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANDARIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANDARIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANDARIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANDARIN
Products information MANDARIN

BTW identificatienummer (tax): BE08939544677
Ondernemingsnummer: 8609680175
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in MANDARIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANDARIN
(Get full report from official database of BE for MANDARIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANDARIN
Addition kinds of activities for MANDARIN

02529900. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
17420100. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
20130104. Gehaktbiefstuk, uit gekocht vlees | Corned beef, from purchased meat
25140604. Grasmateriaal: metaal | Lawn furniture: metal
39990702. Kerstbomen, kunstmatig | Christmas trees, artificial
41190000. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec

Werken bij MANDARIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANDARIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANDARIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANDARIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van MANDARIN in sociale netwerken
Look for responds of MANDARIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANDARIN. Laat een reactie achter voor MANDARIN. MANDARIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANDARIN. Leave a respond for MANDARIN. MANDARIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANDARIN op de google maps. Adres en contacten MANDARIN
Location of MANDARIN on the google maps. Address and contacts of MANDARIN

Andere gerelateerde bedrijven als come MANDARIN MANDARIN: PREUD'HOMME CHRISTIAN | Kayempeh BVBA | BRAECKEVELT | WALTER VERHAEGHE | Ebbens Agri Service

Other related companies as MANDARIN: PREUD'HOMME CHRISTIAN | Kayempeh BVBA | BRAECKEVELT | WALTER VERHAEGHE | Ebbens Agri Service

MANDARIN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANDARIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08939544677. Het bedrijf MANDARIN bevindt zich op het adres: CEDERLAAN 68; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in MANDARIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANDARIN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANDARIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANDARIN, openstaande posities, locatie van MANDARIN op de kaart.

MANDARIN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANDARIN, company assigned to the tax number BE08939544677. The company MANDARIN is located at the address: CEDERLAAN 68; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in MANDARIN were not found.
The main activity of MANDARIN is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MANDARIN is not available. You also can look at reviews of MANDARIN, open positions, location of MANDARIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANDARIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANDARIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANDARIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANDARIN, employees, financial statistics.