LE PIRATE GREC

Contactgegevens LE PIRATE GREC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE PIRATE GREC: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE PIRATE GREC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAACHTSESTEENWEG 1085; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 22153917 (+32-22153917) 22153917 (+32-22153917)

Fax (fax): +32 (2) 386-49-71 +32 (2) 386-49-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE PIRATE GREC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE PIRATE GREC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE PIRATE GREC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE PIRATE GREC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE PIRATE GREC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE PIRATE GREC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE PIRATE GREC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE PIRATE GREC
Products information LE PIRATE GREC

BTW identificatienummer (tax): BE09027435302
Ondernemingsnummer: 3986633300
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LE PIRATE GREC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE PIRATE GREC
(Get full report from official database of BE for LE PIRATE GREC)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE PIRATE GREC
Addition kinds of activities for LE PIRATE GREC

679400. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
14590107. Schalen (gemeenschappelijk) steengroeven | Shale (common) quarrying
20529914. Toastjes | Saltine crackers
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
24260100. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
51130301. Zakken, papier en wegwerp plastic | Bags, paper and disposable plastic
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution
73890400. Textiel- en kledingdiensten | Textile and apparel services
76991205. Replaatiewinkel, behalve bestek | Replating shop, except silverware

Werken bij LE PIRATE GREC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE PIRATE GREC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE PIRATE GREC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE PIRATE GREC. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS WEZEMBEEK-OPPEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Huldenberg, Overijse, & Hoeilaart

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

Zoek naar antwoorden van LE PIRATE GREC in sociale netwerken
Look for responds of LE PIRATE GREC in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE PIRATE GREC. Laat een reactie achter voor LE PIRATE GREC. LE PIRATE GREC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE PIRATE GREC. Leave a respond for LE PIRATE GREC. LE PIRATE GREC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE PIRATE GREC op de google maps. Adres en contacten LE PIRATE GREC
Location of LE PIRATE GREC on the google maps. Address and contacts of LE PIRATE GREC

Andere gerelateerde bedrijven als come LE PIRATE GREC LE PIRATE GREC: 't Lammeken Sport | JPF CONSULT SPRL | SCHOOFS Fleurs | Amicom BVBA | PISCICULTURE YERNAULT

Other related companies as LE PIRATE GREC: 't Lammeken Sport | JPF CONSULT SPRL | SCHOOFS Fleurs | Amicom BVBA | PISCICULTURE YERNAULT

LE PIRATE GREC is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE PIRATE GREC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09027435302. Het bedrijf LE PIRATE GREC bevindt zich op het adres: HAACHTSESTEENWEG 1085; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in LE PIRATE GREC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE PIRATE GREC is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE PIRATE GREC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE PIRATE GREC, openstaande posities, locatie van LE PIRATE GREC op de kaart.

LE PIRATE GREC is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE PIRATE GREC, company assigned to the tax number BE09027435302. The company LE PIRATE GREC is located at the address: HAACHTSESTEENWEG 1085; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in LE PIRATE GREC were not found.
The main activity of LE PIRATE GREC is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LE PIRATE GREC is not available. You also can look at reviews of LE PIRATE GREC, open positions, location of LE PIRATE GREC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE PIRATE GREC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE PIRATE GREC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE PIRATE GREC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE PIRATE GREC, employees, financial statistics.