OPSINJOORKE

Contactgegevens OPSINJOORKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPSINJOORKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPSINJOORKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAURITS SABBESTRAAT 118B1; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15340390 (+32-15340390) 15340390 (+32-15340390)

Fax (fax): +32 (82) 725-10-82 +32 (82) 725-10-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPSINJOORKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPSINJOORKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPSINJOORKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPSINJOORKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPSINJOORKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPSINJOORKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPSINJOORKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPSINJOORKE
Products information OPSINJOORKE

BTW identificatienummer (tax): BE08747833251
Ondernemingsnummer: 2887451171
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in OPSINJOORKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPSINJOORKE
(Get full report from official database of BE for OPSINJOORKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPSINJOORKE
Addition kinds of activities for OPSINJOORKE

4899. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
395202. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment
37310204. Patrouilleboten, gebouw en reparatie | Patrol boats, building and repairing
83610102. Kinderhuisje | Children's boarding home

Werken bij OPSINJOORKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPSINJOORKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPSINJOORKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPSINJOORKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Productie lasser | Dagdienst | Regio: Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je zal voornamelijk instaan voor seriewerken.

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio GAVERE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van OPSINJOORKE in sociale netwerken
Look for responds of OPSINJOORKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPSINJOORKE. Laat een reactie achter voor OPSINJOORKE. OPSINJOORKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPSINJOORKE. Leave a respond for OPSINJOORKE. OPSINJOORKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPSINJOORKE op de google maps. Adres en contacten OPSINJOORKE
Location of OPSINJOORKE on the google maps. Address and contacts of OPSINJOORKE

Andere gerelateerde bedrijven als come OPSINJOORKE OPSINJOORKE: Merlijn Jeugdhuis VZW | A. SOLS | SYNERGIES ACTION | GARAGE PETER CRE | VALERIE VERGUCHT

Other related companies as OPSINJOORKE: Merlijn Jeugdhuis VZW | A. SOLS | SYNERGIES ACTION | GARAGE PETER CRE | VALERIE VERGUCHT

OPSINJOORKE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPSINJOORKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747833251. Het bedrijf OPSINJOORKE bevindt zich op het adres: MAURITS SABBESTRAAT 118B1; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in OPSINJOORKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPSINJOORKE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPSINJOORKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPSINJOORKE, openstaande posities, locatie van OPSINJOORKE op de kaart.

OPSINJOORKE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPSINJOORKE, company assigned to the tax number BE08747833251. The company OPSINJOORKE is located at the address: MAURITS SABBESTRAAT 118B1; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants; Restaurants. Products created in OPSINJOORKE were not found.
The main activity of OPSINJOORKE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OPSINJOORKE is not available. You also can look at reviews of OPSINJOORKE, open positions, location of OPSINJOORKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPSINJOORKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPSINJOORKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPSINJOORKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPSINJOORKE, employees, financial statistics.