ARRIVERO ANTWERPEN

Contactgegevens ARRIVERO ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARRIVERO ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARRIVERO ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 16; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32316000 32316000

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARRIVERO ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARRIVERO ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARRIVERO ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARRIVERO ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARRIVERO ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARRIVERO ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARRIVERO ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARRIVERO ANTWERPEN
Products information ARRIVERO ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ARRIVERO ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARRIVERO ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for ARRIVERO ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARRIVERO ANTWERPEN
Addition kinds of activities for ARRIVERO ANTWERPEN

24910204. Houthakkers, behandeld hout | Trestles, treated wood
32550204. Tankblokken, glashuis: klei | Tank blocks, glasshouse: clay
36610000. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
59619907. Cosmetica en parfums, postorder | Cosmetics and perfumes, mail order
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance

Werken bij ARRIVERO ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARRIVERO ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARRIVERO ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARRIVERO ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent bakkerij (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van ARRIVERO ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of ARRIVERO ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARRIVERO ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor ARRIVERO ANTWERPEN. ARRIVERO ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARRIVERO ANTWERPEN. Leave a respond for ARRIVERO ANTWERPEN. ARRIVERO ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARRIVERO ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten ARRIVERO ANTWERPEN
Location of ARRIVERO ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of ARRIVERO ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ARRIVERO ANTWERPEN ARRIVERO ANTWERPEN: Jidecca | Coreland BVBA | ANNELIES WYLLEMAN | I. BASTELEURS | PEOPLE INTERIM

Other related companies as ARRIVERO ANTWERPEN: Jidecca | Coreland BVBA | ANNELIES WYLLEMAN | I. BASTELEURS | PEOPLE INTERIM

ARRIVERO ANTWERPEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARRIVERO ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf ARRIVERO ANTWERPEN bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 16; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants. Producten gemaakt in ARRIVERO ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARRIVERO ANTWERPEN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARRIVERO ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARRIVERO ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van ARRIVERO ANTWERPEN op de kaart.

ARRIVERO ANTWERPEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARRIVERO ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE06211914062. The company ARRIVERO ANTWERPEN is located at the address: MECHELSESTEENWEG 16; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants. Products created in ARRIVERO ANTWERPEN were not found.
The main activity of ARRIVERO ANTWERPEN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ARRIVERO ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of ARRIVERO ANTWERPEN, open positions, location of ARRIVERO ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARRIVERO ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARRIVERO ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARRIVERO ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARRIVERO ANTWERPEN, employees, financial statistics.