FLJOSKIN ET SCHYNS SA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • FLJOSKIN ET SCHYNS SA
Private companiesFood and Kindred Products • FLJOSKIN ET SCHYNS SA

Contactgegevens FLJOSKIN ET SCHYNS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJOSKIN ET SCHYNS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJOSKIN ET SCHYNS SA

Regio (region): Alleur, België

Adres (address): Avenue Du Progrès 21 4432 Alleur - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-47-12-33 32-42-47-12-33

Fax (fax): 32-42-47-13-79 32-42-47-13-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJOSKIN ET SCHYNS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJOSKIN ET SCHYNS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJOSKIN ET SCHYNS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJOSKIN ET SCHYNS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJOSKIN ET SCHYNS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJOSKIN ET SCHYNS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJOSKIN ET SCHYNS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJOSKIN ET SCHYNS SA
Products information FLJOSKIN ET SCHYNS SA

BTW identificatienummer (tax): BE02178283691
Ondernemingsnummer: 7261383056
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLJOSKIN ET SCHYNS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJOSKIN ET SCHYNS SA
(Get full report from official database of BE for FLJOSKIN ET SCHYNS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJOSKIN ET SCHYNS SA
Addition kinds of activities for FLJOSKIN ET SCHYNS SA

2067. Kauwgom | Chewing gum
027903. Amfibische dieren boerderijen | Amphibious animal farms
602900. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
20150503. Ganzen, verwerkt: gekookt | Geese, processed: cooked
31499901. Atletische schoenen, behalve rubber of plastic | Athletic shoes, except rubber or plastic
34239921. Loodgieters 'handgereedschap | Plumbers' hand tools
57149903. Slip covers | Slip covers

Werken bij FLJOSKIN ET SCHYNS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJOSKIN ET SCHYNS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJOSKIN ET SCHYNS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJOSKIN ET SCHYNS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over een auto.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van FLJOSKIN ET SCHYNS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLJOSKIN ET SCHYNS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJOSKIN ET SCHYNS SA. Laat een reactie achter voor FLJOSKIN ET SCHYNS SA. FLJOSKIN ET SCHYNS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJOSKIN ET SCHYNS SA. Leave a respond for FLJOSKIN ET SCHYNS SA. FLJOSKIN ET SCHYNS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJOSKIN ET SCHYNS SA op de google maps. Adres en contacten FLJOSKIN ET SCHYNS SA
Location of FLJOSKIN ET SCHYNS SA on the google maps. Address and contacts of FLJOSKIN ET SCHYNS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJOSKIN ET SCHYNS SA FLJOSKIN ET SCHYNS SA: PARFUMERIE FAM | ACHTEN | VAN DUN P (D.O.) | DESMET M.E. | CARROSSERIE DE KEYSER

Other related companies as FLJOSKIN ET SCHYNS SA: PARFUMERIE FAM | ACHTEN | VAN DUN P (D.O.) | DESMET M.E. | CARROSSERIE DE KEYSER

FLJOSKIN ET SCHYNS SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Alleur, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJOSKIN ET SCHYNS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02178283691. Het bedrijf FLJOSKIN ET SCHYNS SA bevindt zich op het adres: Avenue Du Progrès 21 4432 Alleur - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLJOSKIN ET SCHYNS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJOSKIN ET SCHYNS SA is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJOSKIN ET SCHYNS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJOSKIN ET SCHYNS SA, openstaande posities, locatie van FLJOSKIN ET SCHYNS SA op de kaart.

FLJOSKIN ET SCHYNS SA is a company, that was registered 2002 in Alleur region, Belgium. Full name of company is FLJOSKIN ET SCHYNS SA, company assigned to the tax number BE02178283691. The company FLJOSKIN ET SCHYNS SA is located at the address: Avenue Du Progrès 21 4432 Alleur - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLJOSKIN ET SCHYNS SA were not found.
The main activity of FLJOSKIN ET SCHYNS SA is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJOSKIN ET SCHYNS SA is not available. You also can look at reviews of FLJOSKIN ET SCHYNS SA, open positions, location of FLJOSKIN ET SCHYNS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJOSKIN ET SCHYNS SA, Alleur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJOSKIN ET SCHYNS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJOSKIN ET SCHYNS SA, Alleur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJOSKIN ET SCHYNS SA, employees, financial statistics.