FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL
Private companiesTransportation Services • FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL

Contactgegevens FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Jean Gruslin 6 4460 Grace-Hollogne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-47-03-80 32-42-47-03-80

Fax (fax): 32-42-47-03-80 32-42-47-03-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL
Products information FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL
(Get full report from official database of BE for FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL
Addition kinds of activities for FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL

20910103. Brood, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
22590401. Gordelbladen, elastisch, gebreid | Girdle blanks, elastic, knit
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive
38610201. Kasten, cassette film overdracht | Cabinets, cassette film transfer
75390000. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec

Werken bij FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL in sociale netwerken
Look for responds of FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL. Laat een reactie achter voor FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL. FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL. Leave a respond for FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL. FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL op de google maps. Adres en contacten FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL
Location of FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL on the google maps. Address and contacts of FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL: MARC BAPTISTE | MASTER SOUND SONORISATION | Mairesse G H | GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK | PASSAGE

Other related companies as FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL: MARC BAPTISTE | MASTER SOUND SONORISATION | Mairesse G H | GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK | PASSAGE

FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL bevindt zich op het adres: R. Jean Gruslin 6 4460 Grace-Hollogne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL, openstaande posities, locatie van FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL op de kaart.

FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL, company assigned to the tax number BE08080139160. The company FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL is located at the address: R. Jean Gruslin 6 4460 Grace-Hollogne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL were not found.
The main activity of FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL is not available. You also can look at reviews of FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL, open positions, location of FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTHE GOLDEN SHUTTLE SCRL, employees, financial statistics.