PIZZA COCO

Contactgegevens PIZZA COCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZA COCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZA COCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ETIENNE-LENOIR 7; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63235359 (+32-63235359) 63235359 (+32-63235359)

Fax (fax): +32 (3) 657-84-88 +32 (3) 657-84-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZA COCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZA COCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZA COCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZA COCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZA COCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZA COCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZA COCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZA COCO
Products information PIZZA COCO

BTW identificatienummer (tax): BE05344818115
Ondernemingsnummer: 7792297363
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 773,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in PIZZA COCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZA COCO
(Get full report from official database of BE for PIZZA COCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZA COCO
Addition kinds of activities for PIZZA COCO

204502. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
399101. bezems | Brooms
769905. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services
24310601. Sier houtwerk: kroonlijsten, mantels, enz. | Ornamental woodwork: cornices, mantels, etc.
31720104. portefeuilles | Wallets
32690302. Bevestiging van goud, zilver of ander metaal op china | Encrusting gold, silver, or other metal on china

Werken bij PIZZA COCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZA COCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZA COCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZA COCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Hulpkok jobstudent (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Studentenjob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

Zoek naar antwoorden van PIZZA COCO in sociale netwerken
Look for responds of PIZZA COCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZA COCO. Laat een reactie achter voor PIZZA COCO. PIZZA COCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZA COCO. Leave a respond for PIZZA COCO. PIZZA COCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZA COCO op de google maps. Adres en contacten PIZZA COCO
Location of PIZZA COCO on the google maps. Address and contacts of PIZZA COCO

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZA COCO PIZZA COCO: OCMW Hof Ter Veldeken | NIJS D.-PEETERS W. | CARROSSERIE BLANDINA & FILS | Pearle Opticiens | ANNE-MARIE LATOUR

Other related companies as PIZZA COCO: OCMW Hof Ter Veldeken | NIJS D.-PEETERS W. | CARROSSERIE BLANDINA & FILS | Pearle Opticiens | ANNE-MARIE LATOUR

PIZZA COCO is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZA COCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05344818115. Het bedrijf PIZZA COCO bevindt zich op het adres: RUE ETIENNE-LENOIR 7; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 773,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in PIZZA COCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIZZA COCO is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZA COCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZA COCO, openstaande posities, locatie van PIZZA COCO op de kaart.

PIZZA COCO is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZA COCO, company assigned to the tax number BE05344818115. The company PIZZA COCO is located at the address: RUE ETIENNE-LENOIR 7; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 773,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in PIZZA COCO were not found.
The main activity of PIZZA COCO is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZA COCO is not available. You also can look at reviews of PIZZA COCO, open positions, location of PIZZA COCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZA COCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZA COCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZA COCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZA COCO, employees, financial statistics.