PHILIPPE LURKIN

Contactgegevens PHILIPPE LURKIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE LURKIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE LURKIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HENNEVAUCHE 18; 5640; METTET, België

Telefoon (phone): 71728339 (+32-71728339) 71728339 (+32-71728339)

Fax (fax): +32 (15) 229-68-83 +32 (15) 229-68-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE LURKIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE LURKIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE LURKIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE LURKIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE LURKIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE LURKIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE LURKIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE LURKIN
Products information PHILIPPE LURKIN

BTW identificatienummer (tax): BE05592285156
Ondernemingsnummer: 7403656005
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in PHILIPPE LURKIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE LURKIN
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE LURKIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE LURKIN
Addition kinds of activities for PHILIPPE LURKIN

203303. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
753204. Externe reparatiediensten | Exterior repair services
22820401. Tapijtgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet yarn: twisting, winding, or spooling
26210504. Poster papier | Poster paper
38450100. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus

Werken bij PHILIPPE LURKIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE LURKIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE LURKIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE LURKIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente takelwagenchauffeur (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: ENKELE DAGEN IN DE WEEK (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!   

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE LURKIN in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE LURKIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE LURKIN. Laat een reactie achter voor PHILIPPE LURKIN. PHILIPPE LURKIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE LURKIN. Leave a respond for PHILIPPE LURKIN. PHILIPPE LURKIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE LURKIN op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE LURKIN
Location of PHILIPPE LURKIN on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE LURKIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE LURKIN PHILIPPE LURKIN: VIVIANE STROOBANTS | CA 90 DISTRIBUTION | JOHAN VAN DE WINKEL | ARBA B.V.B.A. | JAN MOENS

Other related companies as PHILIPPE LURKIN: VIVIANE STROOBANTS | CA 90 DISTRIBUTION | JOHAN VAN DE WINKEL | ARBA B.V.B.A. | JAN MOENS

PHILIPPE LURKIN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE LURKIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05592285156. Het bedrijf PHILIPPE LURKIN bevindt zich op het adres: RUE HENNEVAUCHE 18; 5640; METTET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 315,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in PHILIPPE LURKIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE LURKIN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE LURKIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE LURKIN, openstaande posities, locatie van PHILIPPE LURKIN op de kaart.

PHILIPPE LURKIN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE LURKIN, company assigned to the tax number BE05592285156. The company PHILIPPE LURKIN is located at the address: RUE HENNEVAUCHE 18; 5640; METTET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 315,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in PHILIPPE LURKIN were not found.
The main activity of PHILIPPE LURKIN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE LURKIN is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE LURKIN, open positions, location of PHILIPPE LURKIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE LURKIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE LURKIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE LURKIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE LURKIN, employees, financial statistics.