DRINK SERVICE

Contactgegevens DRINK SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRINK SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRINK SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FLORISSTRAAT 4; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 475427542 (+32-475427542) 475427542 (+32-475427542)

Fax (fax): +32 (15) 233-57-14 +32 (15) 233-57-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRINK SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRINK SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRINK SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRINK SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRINK SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRINK SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRINK SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRINK SERVICE
Products information DRINK SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE05215454101
Ondernemingsnummer: 6187469482
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRINK SERVICE
(Get full report from official database of BE for DRINK SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRINK SERVICE
Addition kinds of activities for DRINK SERVICE

244199. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
295202. Siding materialen | Siding materials
351100. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
23350102. Bruidsjurken en jurken | Wedding gowns and dresses
30890204. Carafes, kunststoffen | Carafes, plastics
35960000. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
38290407. Treksterkte testen apparatuur | Tensile strength testing equipment
39910102. Straatvezels, hand of machine | Street sweeping brooms, hand or machine
51729900. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service

Werken bij DRINK SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRINK SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRINK SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRINK SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTENSTROOM

    Type: Werfreserve

    Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van DRINK SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of DRINK SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRINK SERVICE. Laat een reactie achter voor DRINK SERVICE. DRINK SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRINK SERVICE. Leave a respond for DRINK SERVICE. DRINK SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRINK SERVICE op de google maps. Adres en contacten DRINK SERVICE
Location of DRINK SERVICE on the google maps. Address and contacts of DRINK SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRINK SERVICE DRINK SERVICE: M & W Grafics | CARINE IPPIA | OP- & HEROPVOEDINGSCENTRUM IDEFIKS | TIERC? FRANCO-BELGE | BOUVY & CIE

Other related companies as DRINK SERVICE: M & W Grafics | CARINE IPPIA | OP- & HEROPVOEDINGSCENTRUM IDEFIKS | TIERC? FRANCO-BELGE | BOUVY & CIE

DRINK SERVICE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRINK SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05215454101. Het bedrijf DRINK SERVICE bevindt zich op het adres: FLORISSTRAAT 4; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées..
De hoofdactiviteit van DRINK SERVICE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRINK SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRINK SERVICE, openstaande posities, locatie van DRINK SERVICE op de kaart.

DRINK SERVICE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRINK SERVICE, company assigned to the tax number BE05215454101. The company DRINK SERVICE is located at the address: FLORISSTRAAT 4; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées..
The main activity of DRINK SERVICE is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DRINK SERVICE is not available. You also can look at reviews of DRINK SERVICE, open positions, location of DRINK SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRINK SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRINK SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRINK SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRINK SERVICE, employees, financial statistics.