HET SNACKSKE

Contactgegevens HET SNACKSKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET SNACKSKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET SNACKSKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG 127; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11725468 (+32-11725468) 11725468 (+32-11725468)

Fax (fax): +32 (84) 832-73-88 +32 (84) 832-73-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET SNACKSKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET SNACKSKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET SNACKSKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET SNACKSKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET SNACKSKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET SNACKSKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET SNACKSKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET SNACKSKE
Products information HET SNACKSKE

BTW identificatienummer (tax): BE02736389160
Ondernemingsnummer: 6255035400
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HET SNACKSKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET SNACKSKE
(Get full report from official database of BE for HET SNACKSKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET SNACKSKE
Addition kinds of activities for HET SNACKSKE

32719903. Blokken, beton: akoestisch | Blocks, concrete: acoustical
38120403. sextanten | Sextants
56990101. Militaire goederen en regalia | Military goods and regalia
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order
63999901. Gezondheidsverzekering voor huisdieren | Health insurance for pets
82499902. Staatsdienstopleidingsschool | Civil service training school

Werken bij HET SNACKSKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET SNACKSKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET SNACKSKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET SNACKSKE. Looking for open vacancies in other companies

  • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

Zoek naar antwoorden van HET SNACKSKE in sociale netwerken
Look for responds of HET SNACKSKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET SNACKSKE. Laat een reactie achter voor HET SNACKSKE. HET SNACKSKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET SNACKSKE. Leave a respond for HET SNACKSKE. HET SNACKSKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET SNACKSKE op de google maps. Adres en contacten HET SNACKSKE
Location of HET SNACKSKE on the google maps. Address and contacts of HET SNACKSKE

Andere gerelateerde bedrijven als come HET SNACKSKE HET SNACKSKE: PREVEMED | N. VERHEYDEN | T?L? SHOP | Baert Etienne Foto | LANTEC NV

Other related companies as HET SNACKSKE: PREVEMED | N. VERHEYDEN | T?L? SHOP | Baert Etienne Foto | LANTEC NV

HET SNACKSKE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET SNACKSKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736389160. Het bedrijf HET SNACKSKE bevindt zich op het adres: STEENWEG 127; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in HET SNACKSKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HET SNACKSKE is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET SNACKSKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET SNACKSKE, openstaande posities, locatie van HET SNACKSKE op de kaart.

HET SNACKSKE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET SNACKSKE, company assigned to the tax number BE02736389160. The company HET SNACKSKE is located at the address: STEENWEG 127; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in HET SNACKSKE were not found.
The main activity of HET SNACKSKE is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HET SNACKSKE is not available. You also can look at reviews of HET SNACKSKE, open positions, location of HET SNACKSKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET SNACKSKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET SNACKSKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET SNACKSKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET SNACKSKE, employees, financial statistics.