DRANKENHANDEL VAN OEVELEN

Contactgegevens DRANKENHANDEL VAN OEVELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRANKENHANDEL VAN OEVELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRANKENHANDEL VAN OEVELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERKANTSEBAAN 47A; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36672306 (+32-36672306) 36672306 (+32-36672306)

Fax (fax): +32 (64) 799-89-44 +32 (64) 799-89-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRANKENHANDEL VAN OEVELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRANKENHANDEL VAN OEVELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRANKENHANDEL VAN OEVELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRANKENHANDEL VAN OEVELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRANKENHANDEL VAN OEVELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRANKENHANDEL VAN OEVELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRANKENHANDEL VAN OEVELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRANKENHANDEL VAN OEVELEN
Products information DRANKENHANDEL VAN OEVELEN

BTW identificatienummer (tax): BE03883911132
Ondernemingsnummer: 1076629638
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Vins, Boissons Non-Alcoolisées, Bières, Spiritueux.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRANKENHANDEL VAN OEVELEN
(Get full report from official database of BE for DRANKENHANDEL VAN OEVELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRANKENHANDEL VAN OEVELEN
Addition kinds of activities for DRANKENHANDEL VAN OEVELEN

3695. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
228400. Draadmolens | Thread mills
282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
22419905. Handschoenen voering stoffen | Glove lining fabrics
24319902. Schaafmolen, millwork | Planing mill, millwork
34840102. Machine pistolen of machine pistool delen, 30 mm. | Machine guns or machine gun parts, 30 mm. and below
37289901. Vliegtuigen assemblage, subassemblies en onderdelen, nec | Aircraft assemblies, subassemblies, and parts, nec

Werken bij DRANKENHANDEL VAN OEVELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRANKENHANDEL VAN OEVELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRANKENHANDEL VAN OEVELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRANKENHANDEL VAN OEVELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

Zoek naar antwoorden van DRANKENHANDEL VAN OEVELEN in sociale netwerken
Look for responds of DRANKENHANDEL VAN OEVELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRANKENHANDEL VAN OEVELEN. Laat een reactie achter voor DRANKENHANDEL VAN OEVELEN. DRANKENHANDEL VAN OEVELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRANKENHANDEL VAN OEVELEN. Leave a respond for DRANKENHANDEL VAN OEVELEN. DRANKENHANDEL VAN OEVELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRANKENHANDEL VAN OEVELEN op de google maps. Adres en contacten DRANKENHANDEL VAN OEVELEN
Location of DRANKENHANDEL VAN OEVELEN on the google maps. Address and contacts of DRANKENHANDEL VAN OEVELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DRANKENHANDEL VAN OEVELEN DRANKENHANDEL VAN OEVELEN: VDM Design NV | Henriet M | Inni Mini | LE VIVALDI | Cobbaert BVBA

Other related companies as DRANKENHANDEL VAN OEVELEN: VDM Design NV | Henriet M | Inni Mini | LE VIVALDI | Cobbaert BVBA

DRANKENHANDEL VAN OEVELEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRANKENHANDEL VAN OEVELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03883911132. Het bedrijf DRANKENHANDEL VAN OEVELEN bevindt zich op het adres: MOERKANTSEBAAN 47A; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Vins, Boissons Non-Alcoolisées, Bières, Spiritueux..
De hoofdactiviteit van DRANKENHANDEL VAN OEVELEN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRANKENHANDEL VAN OEVELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRANKENHANDEL VAN OEVELEN, openstaande posities, locatie van DRANKENHANDEL VAN OEVELEN op de kaart.

DRANKENHANDEL VAN OEVELEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRANKENHANDEL VAN OEVELEN, company assigned to the tax number BE03883911132. The company DRANKENHANDEL VAN OEVELEN is located at the address: MOERKANTSEBAAN 47A; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Vins, Boissons Non-Alcoolisées, Bières, Spiritueux..
The main activity of DRANKENHANDEL VAN OEVELEN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRANKENHANDEL VAN OEVELEN is not available. You also can look at reviews of DRANKENHANDEL VAN OEVELEN, open positions, location of DRANKENHANDEL VAN OEVELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRANKENHANDEL VAN OEVELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRANKENHANDEL VAN OEVELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRANKENHANDEL VAN OEVELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRANKENHANDEL VAN OEVELEN, employees, financial statistics.