HANDELSHOF FRITUUR

Contactgegevens HANDELSHOF FRITUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANDELSHOF FRITUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANDELSHOF FRITUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDPLEIN 43; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34880939 (+32-34880939) 34880939 (+32-34880939)

Fax (fax): +32 (84) 753-90-30 +32 (84) 753-90-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANDELSHOF FRITUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANDELSHOF FRITUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANDELSHOF FRITUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANDELSHOF FRITUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANDELSHOF FRITUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANDELSHOF FRITUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANDELSHOF FRITUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANDELSHOF FRITUUR
Products information HANDELSHOF FRITUUR

BTW identificatienummer (tax): BE09463867187
Ondernemingsnummer: 5808441162
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in HANDELSHOF FRITUUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANDELSHOF FRITUUR
(Get full report from official database of BE for HANDELSHOF FRITUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANDELSHOF FRITUUR
Addition kinds of activities for HANDELSHOF FRITUUR

02140100. Geiten | Goats
07829901. Bermuda sprigging diensten | Bermuda sprigging services
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
38410207. Gastroscopen, behalve electromedical | Gastroscopes, except electromedical
72190000. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec

Werken bij HANDELSHOF FRITUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANDELSHOF FRITUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANDELSHOF FRITUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANDELSHOF FRITUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

  • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

  • Machine operator (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

Zoek naar antwoorden van HANDELSHOF FRITUUR in sociale netwerken
Look for responds of HANDELSHOF FRITUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANDELSHOF FRITUUR. Laat een reactie achter voor HANDELSHOF FRITUUR. HANDELSHOF FRITUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANDELSHOF FRITUUR. Leave a respond for HANDELSHOF FRITUUR. HANDELSHOF FRITUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANDELSHOF FRITUUR op de google maps. Adres en contacten HANDELSHOF FRITUUR
Location of HANDELSHOF FRITUUR on the google maps. Address and contacts of HANDELSHOF FRITUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come HANDELSHOF FRITUUR HANDELSHOF FRITUUR: Ivan's Sportshop | CHARLES KROL | Haverals J | THE WAY OUT | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as HANDELSHOF FRITUUR: Ivan's Sportshop | CHARLES KROL | Haverals J | THE WAY OUT | VRIJE BASISSCHOOL

HANDELSHOF FRITUUR is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANDELSHOF FRITUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09463867187. Het bedrijf HANDELSHOF FRITUUR bevindt zich op het adres: LEOPOLDPLEIN 43; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in HANDELSHOF FRITUUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANDELSHOF FRITUUR is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANDELSHOF FRITUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANDELSHOF FRITUUR, openstaande posities, locatie van HANDELSHOF FRITUUR op de kaart.

HANDELSHOF FRITUUR is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANDELSHOF FRITUUR, company assigned to the tax number BE09463867187. The company HANDELSHOF FRITUUR is located at the address: LEOPOLDPLEIN 43; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in HANDELSHOF FRITUUR were not found.
The main activity of HANDELSHOF FRITUUR is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HANDELSHOF FRITUUR is not available. You also can look at reviews of HANDELSHOF FRITUUR, open positions, location of HANDELSHOF FRITUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANDELSHOF FRITUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANDELSHOF FRITUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANDELSHOF FRITUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANDELSHOF FRITUUR, employees, financial statistics.