FRITUUR VERTAKKING NOORD

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • FRITUUR VERTAKKING NOORD
Private companiesLeather and Leather Products • FRITUUR VERTAKKING NOORD

Contactgegevens FRITUUR VERTAKKING NOORD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR VERTAKKING NOORD: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR VERTAKKING NOORD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KURINGERSTEENWEG 321; 3510; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11253550 (+32-11253550) 11253550 (+32-11253550)

Fax (fax): +32 (87) 562-34-78 +32 (87) 562-34-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR VERTAKKING NOORD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR VERTAKKING NOORD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR VERTAKKING NOORD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR VERTAKKING NOORD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR VERTAKKING NOORD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR VERTAKKING NOORD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR VERTAKKING NOORD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR VERTAKKING NOORD
Products information FRITUUR VERTAKKING NOORD

BTW identificatienummer (tax): BE03293395996
Ondernemingsnummer: 2043975830
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FRITUUR VERTAKKING NOORD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR VERTAKKING NOORD
(Get full report from official database of BE for FRITUUR VERTAKKING NOORD)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR VERTAKKING NOORD
Addition kinds of activities for FRITUUR VERTAKKING NOORD

7819. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
22619903. Sponging katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Sponging cotton broadwoven cloth, for the trade
35370110. Skids, metal | Skids, metal
35630100. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches
51530104. Rijst, niet gepolijst | Rice, unpolished

Werken bij FRITUUR VERTAKKING NOORD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR VERTAKKING NOORD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR VERTAKKING NOORD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR VERTAKKING NOORD. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van FRITUUR VERTAKKING NOORD in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR VERTAKKING NOORD in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR VERTAKKING NOORD. Laat een reactie achter voor FRITUUR VERTAKKING NOORD. FRITUUR VERTAKKING NOORD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR VERTAKKING NOORD. Leave a respond for FRITUUR VERTAKKING NOORD. FRITUUR VERTAKKING NOORD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR VERTAKKING NOORD op de google maps. Adres en contacten FRITUUR VERTAKKING NOORD
Location of FRITUUR VERTAKKING NOORD on the google maps. Address and contacts of FRITUUR VERTAKKING NOORD

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR VERTAKKING NOORD FRITUUR VERTAKKING NOORD: BEENHOUWERIJ KUYPERS | EROBAKING | Roose Tania | D. MOUCHERON | MATHEY, OLIVIER

Other related companies as FRITUUR VERTAKKING NOORD: BEENHOUWERIJ KUYPERS | EROBAKING | Roose Tania | D. MOUCHERON | MATHEY, OLIVIER

FRITUUR VERTAKKING NOORD is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR VERTAKKING NOORD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03293395996. Het bedrijf FRITUUR VERTAKKING NOORD bevindt zich op het adres: KURINGERSTEENWEG 321; 3510; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 354,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in FRITUUR VERTAKKING NOORD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRITUUR VERTAKKING NOORD is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR VERTAKKING NOORD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR VERTAKKING NOORD, openstaande posities, locatie van FRITUUR VERTAKKING NOORD op de kaart.

FRITUUR VERTAKKING NOORD is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR VERTAKKING NOORD, company assigned to the tax number BE03293395996. The company FRITUUR VERTAKKING NOORD is located at the address: KURINGERSTEENWEG 321; 3510; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 354,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in FRITUUR VERTAKKING NOORD were not found.
The main activity of FRITUUR VERTAKKING NOORD is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR VERTAKKING NOORD is not available. You also can look at reviews of FRITUUR VERTAKKING NOORD, open positions, location of FRITUUR VERTAKKING NOORD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR VERTAKKING NOORD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR VERTAKKING NOORD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR VERTAKKING NOORD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR VERTAKKING NOORD, employees, financial statistics.