FRITUUR RENE &MARIE LOUSE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • FRITUUR RENE &MARIE LOUSE
Private companiesRailroad Transportation • FRITUUR RENE &MARIE LOUSE

Contactgegevens FRITUUR RENE &MARIE LOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR RENE &MARIE LOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR RENE &MARIE LOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEERBAAN 310; 3582; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11424483 (+32-11424483) 11424483 (+32-11424483)

Fax (fax): +32 (3) 975-60-71 +32 (3) 975-60-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR RENE &MARIE LOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR RENE &MARIE LOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR RENE &MARIE LOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR RENE &MARIE LOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR RENE &MARIE LOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR RENE &MARIE LOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR RENE &MARIE LOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR RENE &MARIE LOUSE
Products information FRITUUR RENE &MARIE LOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE07502532958
Ondernemingsnummer: 1846496582
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FRITUUR RENE &MARIE LOUSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR RENE &MARIE LOUSE
(Get full report from official database of BE for FRITUUR RENE &MARIE LOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR RENE &MARIE LOUSE
Addition kinds of activities for FRITUUR RENE &MARIE LOUSE

354903. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
28330403. Endocriene producten | Endocrine products
33560702. Zirkonium- en zirkoniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Zirconium and zirconium alloy: rolling, drawing,or extruding
50630209. Hang- en bevestigingsapparatuur, elektrisch | Hanging and fastening devices, electrical

Werken bij FRITUUR RENE &MARIE LOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR RENE &MARIE LOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR RENE &MARIE LOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR RENE &MARIE LOUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GALJOEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

  • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

Zoek naar antwoorden van FRITUUR RENE &MARIE LOUSE in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR RENE &MARIE LOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR RENE &MARIE LOUSE. Laat een reactie achter voor FRITUUR RENE &MARIE LOUSE. FRITUUR RENE &MARIE LOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR RENE &MARIE LOUSE. Leave a respond for FRITUUR RENE &MARIE LOUSE. FRITUUR RENE &MARIE LOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR RENE &MARIE LOUSE op de google maps. Adres en contacten FRITUUR RENE &MARIE LOUSE
Location of FRITUUR RENE &MARIE LOUSE on the google maps. Address and contacts of FRITUUR RENE &MARIE LOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR RENE &MARIE LOUSE FRITUUR RENE &MARIE LOUSE: COLRUYT | LBC-NVK | BAKKERIJ MARTINE | JACQUELINE MYNDERS | De Barrier

Other related companies as FRITUUR RENE &MARIE LOUSE: COLRUYT | LBC-NVK | BAKKERIJ MARTINE | JACQUELINE MYNDERS | De Barrier

FRITUUR RENE &MARIE LOUSE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR RENE &MARIE LOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07502532958. Het bedrijf FRITUUR RENE &MARIE LOUSE bevindt zich op het adres: HEERBAAN 310; 3582; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 533,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in FRITUUR RENE &MARIE LOUSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRITUUR RENE &MARIE LOUSE is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR RENE &MARIE LOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR RENE &MARIE LOUSE, openstaande posities, locatie van FRITUUR RENE &MARIE LOUSE op de kaart.

FRITUUR RENE &MARIE LOUSE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR RENE &MARIE LOUSE, company assigned to the tax number BE07502532958. The company FRITUUR RENE &MARIE LOUSE is located at the address: HEERBAAN 310; 3582; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 533,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in FRITUUR RENE &MARIE LOUSE were not found.
The main activity of FRITUUR RENE &MARIE LOUSE is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR RENE &MARIE LOUSE is not available. You also can look at reviews of FRITUUR RENE &MARIE LOUSE, open positions, location of FRITUUR RENE &MARIE LOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR RENE &MARIE LOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR RENE &MARIE LOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR RENE &MARIE LOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR RENE &MARIE LOUSE, employees, financial statistics.