FRITUUR GUNTHER

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FRITUUR GUNTHER

Contactgegevens FRITUUR GUNTHER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR GUNTHER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR GUNTHER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DELAEYSTRAAT 24; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51700321 (+32-51700321) 51700321 (+32-51700321)

Fax (fax): +32 (19) 720-63-63 +32 (19) 720-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR GUNTHER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR GUNTHER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR GUNTHER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR GUNTHER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR GUNTHER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR GUNTHER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR GUNTHER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR GUNTHER
Products information FRITUUR GUNTHER

BTW identificatienummer (tax): BE03426605224
Ondernemingsnummer: 1365295410
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FRITUUR GUNTHER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR GUNTHER
(Get full report from official database of BE for FRITUUR GUNTHER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR GUNTHER
Addition kinds of activities for FRITUUR GUNTHER

17969905. molenbouwer | Millwright
26760000. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
34239925. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment
50930105. Afval papier | Waste paper
75499901. Doe-het-zelf-garages | Do-it-yourself garages
94410100. Inkomen onderhoudsprogramma's | Income maintenance programs

Werken bij FRITUUR GUNTHER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR GUNTHER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR GUNTHER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR GUNTHER. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van FRITUUR GUNTHER in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR GUNTHER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR GUNTHER. Laat een reactie achter voor FRITUUR GUNTHER. FRITUUR GUNTHER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR GUNTHER. Leave a respond for FRITUUR GUNTHER. FRITUUR GUNTHER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR GUNTHER op de google maps. Adres en contacten FRITUUR GUNTHER
Location of FRITUUR GUNTHER on the google maps. Address and contacts of FRITUUR GUNTHER

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR GUNTHER FRITUUR GUNTHER: Docx M | IMMO-MLD | HADEBO | Sonia | STED. SLACHTHUISBEDRIJF

Other related companies as FRITUUR GUNTHER: Docx M | IMMO-MLD | HADEBO | Sonia | STED. SLACHTHUISBEDRIJF

FRITUUR GUNTHER is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR GUNTHER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03426605224. Het bedrijf FRITUUR GUNTHER bevindt zich op het adres: DELAEYSTRAAT 24; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in FRITUUR GUNTHER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRITUUR GUNTHER is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR GUNTHER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR GUNTHER, openstaande posities, locatie van FRITUUR GUNTHER op de kaart.

FRITUUR GUNTHER is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR GUNTHER, company assigned to the tax number BE03426605224. The company FRITUUR GUNTHER is located at the address: DELAEYSTRAAT 24; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in FRITUUR GUNTHER were not found.
The main activity of FRITUUR GUNTHER is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR GUNTHER is not available. You also can look at reviews of FRITUUR GUNTHER, open positions, location of FRITUUR GUNTHER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR GUNTHER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR GUNTHER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR GUNTHER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR GUNTHER, employees, financial statistics.