FRITERIE MIREILLE

Contactgegevens FRITERIE MIREILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITERIE MIREILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITERIE MIREILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJZERENKRUISSTRAAT 8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22181776 (+32-22181776) 22181776 (+32-22181776)

Fax (fax): +32 (2) 786-40-56 +32 (2) 786-40-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITERIE MIREILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITERIE MIREILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITERIE MIREILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITERIE MIREILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITERIE MIREILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITERIE MIREILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITERIE MIREILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITERIE MIREILLE
Products information FRITERIE MIREILLE

BTW identificatienummer (tax): BE02265625000
Ondernemingsnummer: 5535980224
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FRITERIE MIREILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITERIE MIREILLE
(Get full report from official database of BE for FRITERIE MIREILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITERIE MIREILLE
Addition kinds of activities for FRITERIE MIREILLE

2322. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
275401. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
291104. Zware distillaten | Heavy distillates
508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
14999904. Cryoliet mijnbouw | Cryolite mining
17990402. Stellingen | Scaffolding
23399907. Slacks: vrouwen, misses 'en junioren' | Slacks: women's, misses', and juniors'
24480302. Skids, hout en metaal combinatie | Skids, wood and metal combination
38430108. Tandmotoren | Dental engines

Werken bij FRITERIE MIREILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITERIE MIREILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITERIE MIREILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITERIE MIREILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Monteur centrale verwarming en/of sanitair en/of HVAC (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit regio KUURNE zijn we dringend op zoek naar monteur centrale verwarming en/ of sanitair en/ of HVAC om hun team te versterken. Voor deze vacature als arbeider bouw zullen onderstaande functies jouw dagtaak omvatten: je installeert ventilatiesystemen (HVAC) en rookgasafvoeren in: woningen appartementen scholen en rust- en verzorgingstehuizen. je plaats centrale verwarming en/ of sanitair in utiliteitsgebouwen. een binnen- of buitenvoeler installeren en afstellen voor het regelen van de temperatuur een centraal airconditioningssysteem installeren een installatie voor gecontroleerde mechanische ventilatie (GMV) installeren of vervangen defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

Zoek naar antwoorden van FRITERIE MIREILLE in sociale netwerken
Look for responds of FRITERIE MIREILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITERIE MIREILLE. Laat een reactie achter voor FRITERIE MIREILLE. FRITERIE MIREILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITERIE MIREILLE. Leave a respond for FRITERIE MIREILLE. FRITERIE MIREILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITERIE MIREILLE op de google maps. Adres en contacten FRITERIE MIREILLE
Location of FRITERIE MIREILLE on the google maps. Address and contacts of FRITERIE MIREILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITERIE MIREILLE FRITERIE MIREILLE: VAVANTAS NV | Wathelet E | VAN DIJCK | CHRISTIAN DE VIRON | AUTO-ECOLE COLOT

Other related companies as FRITERIE MIREILLE: VAVANTAS NV | Wathelet E | VAN DIJCK | CHRISTIAN DE VIRON | AUTO-ECOLE COLOT

FRITERIE MIREILLE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITERIE MIREILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02265625000. Het bedrijf FRITERIE MIREILLE bevindt zich op het adres: IJZERENKRUISSTRAAT 8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in FRITERIE MIREILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRITERIE MIREILLE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITERIE MIREILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITERIE MIREILLE, openstaande posities, locatie van FRITERIE MIREILLE op de kaart.

FRITERIE MIREILLE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITERIE MIREILLE, company assigned to the tax number BE02265625000. The company FRITERIE MIREILLE is located at the address: IJZERENKRUISSTRAAT 8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in FRITERIE MIREILLE were not found.
The main activity of FRITERIE MIREILLE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITERIE MIREILLE is not available. You also can look at reviews of FRITERIE MIREILLE, open positions, location of FRITERIE MIREILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITERIE MIREILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITERIE MIREILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITERIE MIREILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITERIE MIREILLE, employees, financial statistics.