FRITERIE DU CENTRE

Contactgegevens FRITERIE DU CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITERIE DU CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITERIE DU CENTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE VANDERVELDE 86; 4610; BEYNE-HEUSAY, België

Telefoon (phone): 43626866 (+32-43626866) 43626866 (+32-43626866)

Fax (fax): +32 (16) 404-97-67 +32 (16) 404-97-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITERIE DU CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITERIE DU CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITERIE DU CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITERIE DU CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITERIE DU CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITERIE DU CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITERIE DU CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITERIE DU CENTRE
Products information FRITERIE DU CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE06790618896
Ondernemingsnummer: 4193176269
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FRITERIE DU CENTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITERIE DU CENTRE
(Get full report from official database of BE for FRITERIE DU CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITERIE DU CENTRE
Addition kinds of activities for FRITERIE DU CENTRE

5719. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
359903. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
871199. Engineering diensten, nec | Engineering services, nec
08319900. Bosproducten, nec | Forest products, nec
20110400. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
34699900. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
59929902. Planten, potten | Plants, potted
87330103. Medisch onderzoek | Medical research

Werken bij FRITERIE DU CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITERIE DU CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITERIE DU CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITERIE DU CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

Zoek naar antwoorden van FRITERIE DU CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of FRITERIE DU CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITERIE DU CENTRE. Laat een reactie achter voor FRITERIE DU CENTRE. FRITERIE DU CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITERIE DU CENTRE. Leave a respond for FRITERIE DU CENTRE. FRITERIE DU CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITERIE DU CENTRE op de google maps. Adres en contacten FRITERIE DU CENTRE
Location of FRITERIE DU CENTRE on the google maps. Address and contacts of FRITERIE DU CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITERIE DU CENTRE FRITERIE DU CENTRE: FLUYT J | INSTIT. TECHN. NOTRE-DAME | CERAMICO | PERCOS | KON. FANFARE SINT-CECILIA

Other related companies as FRITERIE DU CENTRE: FLUYT J | INSTIT. TECHN. NOTRE-DAME | CERAMICO | PERCOS | KON. FANFARE SINT-CECILIA

FRITERIE DU CENTRE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITERIE DU CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06790618896. Het bedrijf FRITERIE DU CENTRE bevindt zich op het adres: RUE EMILE VANDERVELDE 86; 4610; BEYNE-HEUSAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 458,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in FRITERIE DU CENTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRITERIE DU CENTRE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITERIE DU CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITERIE DU CENTRE, openstaande posities, locatie van FRITERIE DU CENTRE op de kaart.

FRITERIE DU CENTRE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITERIE DU CENTRE, company assigned to the tax number BE06790618896. The company FRITERIE DU CENTRE is located at the address: RUE EMILE VANDERVELDE 86; 4610; BEYNE-HEUSAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 458,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in FRITERIE DU CENTRE were not found.
The main activity of FRITERIE DU CENTRE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITERIE DU CENTRE is not available. You also can look at reviews of FRITERIE DU CENTRE, open positions, location of FRITERIE DU CENTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITERIE DU CENTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITERIE DU CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITERIE DU CENTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITERIE DU CENTRE, employees, financial statistics.