DE BEVERSE DRANKENHAL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • DE BEVERSE DRANKENHAL
Private companiesTransportation by Air • DE BEVERSE DRANKENHAL

Contactgegevens DE BEVERSE DRANKENHAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BEVERSE DRANKENHAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BEVERSE DRANKENHAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUIBEKESTEENWEG 202; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37759319 (+32-37759319) 37759319 (+32-37759319)

Fax (fax): +32 (86) 235-15-46 +32 (86) 235-15-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BEVERSE DRANKENHAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BEVERSE DRANKENHAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BEVERSE DRANKENHAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BEVERSE DRANKENHAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BEVERSE DRANKENHAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BEVERSE DRANKENHAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BEVERSE DRANKENHAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BEVERSE DRANKENHAL
Products information DE BEVERSE DRANKENHAL

BTW identificatienummer (tax): BE02165924072
Ondernemingsnummer: 9458374023
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 306,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BEVERSE DRANKENHAL
(Get full report from official database of BE for DE BEVERSE DRANKENHAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BEVERSE DRANKENHAL
Addition kinds of activities for DE BEVERSE DRANKENHAL

349799. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
24260400. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
32950215. Puimsteen, gemalen of anderszins behandeld | Pumice, ground or otherwise treated
35699916. Bewakingsovens voor het verouderen en testen van poeder | Surveillance ovens for aging and testing powder
39440317. Structurele speelgoed sets | Structural toy sets
42219903. Tabakopslag en opslag | Tobacco warehousing and storage
59410701. Baseball apparatuur | Baseball equipment
72190102. Garment change en reparatie winkel | Garment alteration and repair shop
78299901. Film levering, film | Film delivery, motion picture

Werken bij DE BEVERSE DRANKENHAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BEVERSE DRANKENHAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BEVERSE DRANKENHAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BEVERSE DRANKENHAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • Magazijnier (m/v) - Wycor (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je? Als magazijnier met een passie voor hout ontvang je de goederen en inspecteer je ze grondig. Wanneer deze perfect in orde zijn registreer je ze in het interne systeem. Om voor voldoende afwisseling te zorgen in je dag heb ook nog volgende taken: - stockbeheer - orderpicking - belevering naar de productie

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • KATOEN NATIE is looking for motivated JOBSTUDENTS (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work one or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Antwerp near Kallo, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Depending on your schedule, you can work when it suits you! Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, private transportation is provided. Departure is one hour in advance at specific locations in: Antwerp, Merksem, Beveren, Sint-Niklaas. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 03 658 90 35. We will contact you shortly!

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van DE BEVERSE DRANKENHAL in sociale netwerken
Look for responds of DE BEVERSE DRANKENHAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BEVERSE DRANKENHAL. Laat een reactie achter voor DE BEVERSE DRANKENHAL. DE BEVERSE DRANKENHAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BEVERSE DRANKENHAL. Leave a respond for DE BEVERSE DRANKENHAL. DE BEVERSE DRANKENHAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BEVERSE DRANKENHAL op de google maps. Adres en contacten DE BEVERSE DRANKENHAL
Location of DE BEVERSE DRANKENHAL on the google maps. Address and contacts of DE BEVERSE DRANKENHAL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BEVERSE DRANKENHAL DE BEVERSE DRANKENHAL: Puzzle Advertising | Vandekerckhove R | BALANS | VOLLEYBAL CLUB BERLAAR | PHOTO-HALL CHATELINEAU

Other related companies as DE BEVERSE DRANKENHAL: Puzzle Advertising | Vandekerckhove R | BALANS | VOLLEYBAL CLUB BERLAAR | PHOTO-HALL CHATELINEAU

DE BEVERSE DRANKENHAL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BEVERSE DRANKENHAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02165924072. Het bedrijf DE BEVERSE DRANKENHAL bevindt zich op het adres: KRUIBEKESTEENWEG 202; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 306,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées..
De hoofdactiviteit van DE BEVERSE DRANKENHAL is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BEVERSE DRANKENHAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BEVERSE DRANKENHAL, openstaande posities, locatie van DE BEVERSE DRANKENHAL op de kaart.

DE BEVERSE DRANKENHAL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BEVERSE DRANKENHAL, company assigned to the tax number BE02165924072. The company DE BEVERSE DRANKENHAL is located at the address: KRUIBEKESTEENWEG 202; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 306,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées..
The main activity of DE BEVERSE DRANKENHAL is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BEVERSE DRANKENHAL is not available. You also can look at reviews of DE BEVERSE DRANKENHAL, open positions, location of DE BEVERSE DRANKENHAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BEVERSE DRANKENHAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BEVERSE DRANKENHAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BEVERSE DRANKENHAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BEVERSE DRANKENHAL, employees, financial statistics.