JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA
Private companiesPersonal Services • JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA

Contactgegevens JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Longue Haie 30; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 502 43 08 (+32-02 502 43 08) 02 502 43 08 (+32-02 502 43 08)

Fax (fax): 02 502 44 38 (+32-02 502 44 38) 02 502 44 38 (+32-02 502 44 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA
Products information JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA

BTW identificatienummer (tax): BE01178527832
Ondernemingsnummer: 6973541259
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fashion designers and stylists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA
(Get full report from official database of BE for JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA
Addition kinds of activities for JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA

14990502. Zandsteen mijnbouw | Soapstone mining
32690303. Knippen en decoreren van China | Firing and decorating china
34620400. Spoorweg-, bouw- en mijnbouw smeedstukken | Railroad, construction, and mining forgings
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
50999905. Bagage | Luggage

Werken bij JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

Zoek naar antwoorden van JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA in sociale netwerken
Look for responds of JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA. Laat een reactie achter voor JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA. JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA. Leave a respond for JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA. JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA op de google maps. Adres en contacten JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA
Location of JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA on the google maps. Address and contacts of JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA

Andere gerelateerde bedrijven als come JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA: PETROSINO DAVID | ERIK VAN TRICHT | Timsal H | AUGUSTE DAUBE | JOSEPH SNOECK

Other related companies as JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA: PETROSINO DAVID | ERIK VAN TRICHT | Timsal H | AUGUSTE DAUBE | JOSEPH SNOECK

JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01178527832. Het bedrijf JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA bevindt zich op het adres: Rue de la Longue Haie 30; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 483,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fashion designers and stylists. Producten gemaakt in JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA, openstaande posities, locatie van JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA op de kaart.

JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA, company assigned to the tax number BE01178527832. The company JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA is located at the address: Rue de la Longue Haie 30; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 483,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fashion designers and stylists. Products created in JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA were not found.
The main activity of JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA is not available. You also can look at reviews of JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA, open positions, location of JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEOS-JOSE-ENRIQUE ONA SELFA, employees, financial statistics.