Daems L

Contactgegevens Daems L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Daems L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Daems L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hagenbroeksesteenweg 195; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 480 46 36; 03 489 14 53 (+32-03 480 46 36; 03 489 14 53) 03 480 46 36; 03 489 14 53 (+32-03 480 46 36; 03 489 14 53)

Fax (fax): +32 (50) 717-76-17 +32 (50) 717-76-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Daems L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Daems L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Daems L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Daems L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Daems L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Daems L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Daems L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Daems L
Products information Daems L

BTW identificatienummer (tax): BE07433868408
Ondernemingsnummer: 4052001953
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Blacksmiths; Ironworks

Product categorie (product category): Farriers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Daems L
(Get full report from official database of BE for Daems L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Daems L
Addition kinds of activities for Daems L

273202. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
366102. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
549999. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
17990000. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
20260202. Bakkerskaas | Bakers' cheese
50870600. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
80110401. Psychiatrische kliniek | Psychiatric clinic

Werken bij Daems L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Daems L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Daems L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Daems L. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Halfautomaatlasser ramen & deuren (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen in Kuurne zijn wij op zoek naar een halfautomaatlasser voor ramen en deuren.

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

  • Michael Page - Systems Analyst (Interim Management Contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Progress your career as a Systems Analyst (Interim Management) within an international recognised structure that will employ you for the next 2-3 years. Willingness to travel abroad (20%) in London, Antwerp or Gent. Flexible work is definitely approved Client Details Our client is an international corporation which did grow through several mergers and acquisitions. Description As a Systems Analyst, your tasks are the following: Work with local users in order to get information on the use of applications Steer application vendors during on-site installation and application migration projects Determine architecture of applications used at the local site Steer local go-live troubleshooting of application configuration ... Profile The required key qualifications for the Systems Analysts are the following: Bachelor degree in Computer Science Expertise troubleshooting application issues Min. 6 years of experience Fluent in English, Dutch is an asset ... Job Offer This opportunity as Systems Analyst offers you an attractive package, a relevant experience in a challenging international and enthusiastic company. As explained above, flexible work is definitely approved.

  • Arbeidstherapeut (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is. Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers. FUNCTIEOMSCHRIJVING Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties op gebied van diverse werkblokken zoals crea, assemblage, houtatelier, naaiatelier, ... aan patiënten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat. Dit kadert in het behandel- of resocialisatie traject van de patiënt met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en/of te werken aan een zinvolle dagbesteding. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je ontwikkelt, organiseert en evalueert activiteiten en producten binnen het vakgebied; o Je begeleidt werk gerelateerde activiteiten; o Je bereidt patiënten voor op de terugkeer naar de arbeidsmarkt; o Je houdt bedrijfsmatige administraties bij van onder meer voorraadbeheer etc. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma; o Je hebt bij voorkeur kennis van (forensische) psychiatrische ziektebeelden; o Je houdt van doen en denken met praktische inslag; o Je kan jezelf goed inleven in de situatie van de patiënt en je kan patiënten motiveren en stimuleren; o Je kan omgaan met soms opstandige patiënten; o Je bent oplettend en nauwkeurig; o Je bent besluitvaardig in spoedeisende situaties; o Je bent integer, deskundig en getuigt van een echte teamgeest; o Je staat sterk in je schoenen, bent stressbestendig en staat open voor feedback; o Je bent communicatief sterk en leergierig; o Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. AANBOD o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever). INTERESSE? Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online. Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via [email protected].

Zoek naar antwoorden van Daems L in sociale netwerken
Look for responds of Daems L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Daems L. Laat een reactie achter voor Daems L. Daems L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Daems L. Leave a respond for Daems L. Daems L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Daems L op de google maps. Adres en contacten Daems L
Location of Daems L on the google maps. Address and contacts of Daems L

Andere gerelateerde bedrijven als come Daems L Daems L: CENTEA | PAUL MEGANCK | Jacqueline | Deminor | P & W SERVICE

Other related companies as Daems L: CENTEA | PAUL MEGANCK | Jacqueline | Deminor | P & W SERVICE

Daems L is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Daems L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07433868408. Het bedrijf Daems L bevindt zich op het adres: Hagenbroeksesteenweg 195; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Farriers. Lijst met producten zijn Blacksmiths; Ironworks.
De hoofdactiviteit van Daems L is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Daems L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Daems L, openstaande posities, locatie van Daems L op de kaart.

Daems L is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Daems L, company assigned to the tax number BE07433868408. The company Daems L is located at the address: Hagenbroeksesteenweg 195; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Farriers. List of products are Blacksmiths; Ironworks.
The main activity of Daems L is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Daems L is not available. You also can look at reviews of Daems L, open positions, location of Daems L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Daems L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Daems L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Daems L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Daems L, employees, financial statistics.