TWINS

Contactgegevens TWINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TWINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TWINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDESTRAAT 83; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16601080 (+32-16601080) 16601080 (+32-16601080)

Fax (fax): +32 (51) 759-77-68 +32 (51) 759-77-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TWINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TWINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TWINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TWINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TWINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TWINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TWINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TWINS
Products information TWINS

BTW identificatienummer (tax): BE09844268798
Ondernemingsnummer: 6189941406
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in TWINS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Farmaceutische producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TWINS
(Get full report from official database of BE for TWINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TWINS
Addition kinds of activities for TWINS

802199. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
22110104. Dekens en dekens, katoen | Blankets and blanketings, cotton
32810603. Plaveiselblokken, gesneden steen | Paving blocks, cut stone
34299903. Krabvallen, staal | Crab traps, steel
38419904. Fysiotherapie apparatuur, elektrisch | Physiotherapy equipment, electrical
81110204. Corporate, partnership en business law | Corporate, partnership and business law
87419903. Industrieel Management | Industrial management

Werken bij TWINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TWINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TWINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TWINS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van TWINS in sociale netwerken
Look for responds of TWINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TWINS. Laat een reactie achter voor TWINS. TWINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TWINS. Leave a respond for TWINS. TWINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TWINS op de google maps. Adres en contacten TWINS
Location of TWINS on the google maps. Address and contacts of TWINS

Andere gerelateerde bedrijven als come TWINS TWINS: DELTA MANAGEMENT | ROLAND FOSTIER | Peeters H | Bruneau A | Beco Plastics BVBA

Other related companies as TWINS: DELTA MANAGEMENT | ROLAND FOSTIER | Peeters H | Bruneau A | Beco Plastics BVBA

TWINS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TWINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09844268798. Het bedrijf TWINS bevindt zich op het adres: OUDESTRAAT 83; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Farmaceutische producten Gh. Producten gemaakt in TWINS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TWINS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TWINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TWINS, openstaande posities, locatie van TWINS op de kaart.

TWINS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TWINS, company assigned to the tax number BE09844268798. The company TWINS is located at the address: OUDESTRAAT 83; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Farmaceutische producten Gh. Products created in TWINS were not found.
The main activity of TWINS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TWINS is not available. You also can look at reviews of TWINS, open positions, location of TWINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TWINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TWINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TWINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TWINS, employees, financial statistics.