BIOTEST SERALCO

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BIOTEST SERALCO
Private companiesFood Stores • BIOTEST SERALCO

Contactgegevens BIOTEST SERALCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIOTEST SERALCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIOTEST SERALCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARTHUR DE CONINCKSTRAAT 13; 3070; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27560756 (+32-27560756) 27560756 (+32-27560756)

Fax (fax): +32 (83) 340-93-15 +32 (83) 340-93-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIOTEST SERALCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIOTEST SERALCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIOTEST SERALCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIOTEST SERALCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIOTEST SERALCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIOTEST SERALCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIOTEST SERALCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIOTEST SERALCO
Products information BIOTEST SERALCO

BTW identificatienummer (tax): BE04044586181
Ondernemingsnummer: 8515747070
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BIOTEST SERALCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab; Technische and wetenschappelijke instrumenten Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIOTEST SERALCO
(Get full report from official database of BE for BIOTEST SERALCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIOTEST SERALCO
Addition kinds of activities for BIOTEST SERALCO

514500. Banketbakkerij | Confectionery
805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
09219902. Vissen bewaard | Fishing preserves
28799901. Landbouw desinfectiemiddelen | Agricultural disinfectants
50999912. Tekens, behalve elektrisch | Signs, except electric
84129900. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec

Werken bij BIOTEST SERALCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIOTEST SERALCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIOTEST SERALCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIOTEST SERALCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

  • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

Zoek naar antwoorden van BIOTEST SERALCO in sociale netwerken
Look for responds of BIOTEST SERALCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIOTEST SERALCO. Laat een reactie achter voor BIOTEST SERALCO. BIOTEST SERALCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIOTEST SERALCO. Leave a respond for BIOTEST SERALCO. BIOTEST SERALCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIOTEST SERALCO op de google maps. Adres en contacten BIOTEST SERALCO
Location of BIOTEST SERALCO on the google maps. Address and contacts of BIOTEST SERALCO

Andere gerelateerde bedrijven als come BIOTEST SERALCO BIOTEST SERALCO: COIFFURE KATARIEN | HERMAN MEEUS | Noron SA | M. SCHREVENS | DANNY MISEUR

Other related companies as BIOTEST SERALCO: COIFFURE KATARIEN | HERMAN MEEUS | Noron SA | M. SCHREVENS | DANNY MISEUR

BIOTEST SERALCO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIOTEST SERALCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04044586181. Het bedrijf BIOTEST SERALCO bevindt zich op het adres: ARTHUR DE CONINCKSTRAAT 13; 3070; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab; Technische and wetenschappelijke instrumenten Fab. Producten gemaakt in BIOTEST SERALCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIOTEST SERALCO is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIOTEST SERALCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIOTEST SERALCO, openstaande posities, locatie van BIOTEST SERALCO op de kaart.

BIOTEST SERALCO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIOTEST SERALCO, company assigned to the tax number BE04044586181. The company BIOTEST SERALCO is located at the address: ARTHUR DE CONINCKSTRAAT 13; 3070; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab; Technische and wetenschappelijke instrumenten Fab. Products created in BIOTEST SERALCO were not found.
The main activity of BIOTEST SERALCO is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIOTEST SERALCO is not available. You also can look at reviews of BIOTEST SERALCO, open positions, location of BIOTEST SERALCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIOTEST SERALCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIOTEST SERALCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIOTEST SERALCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIOTEST SERALCO, employees, financial statistics.