SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA
Private companiesLeather and Leather Products • SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA

Contactgegevens SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): METROLOGIELAAN 5; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22400630 (+32-22400630) 22400630 (+32-22400630)

Fax (fax): +32 (10) 311-22-63 +32 (10) 311-22-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA
Products information SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA

BTW identificatienummer (tax): BE04462615966
Ondernemingsnummer: 8408630371
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA
(Get full report from official database of BE for SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA
Addition kinds of activities for SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA

01820103. Champignons, onder dekking gekweekt | Mushrooms, grown under cover
21219900. Sigaren, nec | Cigars, nec
23919901. Cottage sets (gordijnen), gemaakt van aangekochte materialen | Cottage sets (curtains), made from purchased materials
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
67920000. Olie royalty traders | Oil royalty traders

Werken bij SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA in sociale netwerken
Look for responds of SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA. Laat een reactie achter voor SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA. SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA. Leave a respond for SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA. SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA op de google maps. Adres en contacten SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA
Location of SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA on the google maps. Address and contacts of SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA

Andere gerelateerde bedrijven als come SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA: G.A.M.S. Belgique ASBL | Claudia Nagelstudio Schoonheidsinstituut | SYNDICAT D'INITIATIVE | JACQMOTTE | TheSe DaYs

Other related companies as SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA: G.A.M.S. Belgique ASBL | Claudia Nagelstudio Schoonheidsinstituut | SYNDICAT D'INITIATIVE | JACQMOTTE | TheSe DaYs

SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04462615966. Het bedrijf SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA bevindt zich op het adres: METROLOGIELAAN 5; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab. Producten gemaakt in SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA, openstaande posities, locatie van SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA op de kaart.

SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA, company assigned to the tax number BE04462615966. The company SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA is located at the address: METROLOGIELAAN 5; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab. Products created in SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA were not found.
The main activity of SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA is not available. You also can look at reviews of SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA, open positions, location of SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANOFI PHARMA-WINTHROP/SANOFI PHARMA, employees, financial statistics.