FA. HOECHST ROUSSEL VET

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • FA. HOECHST ROUSSEL VET
Private companiesApparel and Accessory Stores • FA. HOECHST ROUSSEL VET

Contactgegevens FA. HOECHST ROUSSEL VET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. HOECHST ROUSSEL VET: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. HOECHST ROUSSEL VET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHARLEROISE STEENWEG 111; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25334243 (+32-25334243) 25334243 (+32-25334243)

Fax (fax): +32 (53) 103-53-84 +32 (53) 103-53-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. HOECHST ROUSSEL VET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. HOECHST ROUSSEL VET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. HOECHST ROUSSEL VET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. HOECHST ROUSSEL VET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. HOECHST ROUSSEL VET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. HOECHST ROUSSEL VET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. HOECHST ROUSSEL VET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. HOECHST ROUSSEL VET
Products information FA. HOECHST ROUSSEL VET

BTW identificatienummer (tax): BE02848999023
Ondernemingsnummer: 6238006591
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FA. HOECHST ROUSSEL VET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. HOECHST ROUSSEL VET
(Get full report from official database of BE for FA. HOECHST ROUSSEL VET)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. HOECHST ROUSSEL VET
Addition kinds of activities for FA. HOECHST ROUSSEL VET

22110304. Huck toweling | Huck toweling
36990608. Insectlampen, elektrisch | Insect lamps, electric
50130107. Automotive stampings | Automotive stampings
50870400. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom
92110402. Rechten, staatsregering | Courts, state government

Werken bij FA. HOECHST ROUSSEL VET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. HOECHST ROUSSEL VET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. HOECHST ROUSSEL VET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. HOECHST ROUSSEL VET. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Student frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van FA. HOECHST ROUSSEL VET in sociale netwerken
Look for responds of FA. HOECHST ROUSSEL VET in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. HOECHST ROUSSEL VET. Laat een reactie achter voor FA. HOECHST ROUSSEL VET. FA. HOECHST ROUSSEL VET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. HOECHST ROUSSEL VET. Leave a respond for FA. HOECHST ROUSSEL VET. FA. HOECHST ROUSSEL VET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. HOECHST ROUSSEL VET op de google maps. Adres en contacten FA. HOECHST ROUSSEL VET
Location of FA. HOECHST ROUSSEL VET on the google maps. Address and contacts of FA. HOECHST ROUSSEL VET

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. HOECHST ROUSSEL VET FA. HOECHST ROUSSEL VET: KARIN HUIJBRECHTS | Rustoord Immaculata | SERGE REMY | Chantal | Bermant SPRL

Other related companies as FA. HOECHST ROUSSEL VET: KARIN HUIJBRECHTS | Rustoord Immaculata | SERGE REMY | Chantal | Bermant SPRL

FA. HOECHST ROUSSEL VET is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. HOECHST ROUSSEL VET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02848999023. Het bedrijf FA. HOECHST ROUSSEL VET bevindt zich op het adres: CHARLEROISE STEENWEG 111; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab. Producten gemaakt in FA. HOECHST ROUSSEL VET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. HOECHST ROUSSEL VET is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. HOECHST ROUSSEL VET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. HOECHST ROUSSEL VET, openstaande posities, locatie van FA. HOECHST ROUSSEL VET op de kaart.

FA. HOECHST ROUSSEL VET is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. HOECHST ROUSSEL VET, company assigned to the tax number BE02848999023. The company FA. HOECHST ROUSSEL VET is located at the address: CHARLEROISE STEENWEG 111; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab. Products created in FA. HOECHST ROUSSEL VET were not found.
The main activity of FA. HOECHST ROUSSEL VET is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. HOECHST ROUSSEL VET is not available. You also can look at reviews of FA. HOECHST ROUSSEL VET, open positions, location of FA. HOECHST ROUSSEL VET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. HOECHST ROUSSEL VET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. HOECHST ROUSSEL VET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. HOECHST ROUSSEL VET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. HOECHST ROUSSEL VET, employees, financial statistics.