BIOWHITTAKER EUROPE

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • BIOWHITTAKER EUROPE

Contactgegevens BIOWHITTAKER EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIOWHITTAKER EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIOWHITTAKER EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES BIOLLEUX 0; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87321611 (+32-87321611) 87321611 (+32-87321611)

Fax (fax): +32 (64) 143-79-94 +32 (64) 143-79-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIOWHITTAKER EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIOWHITTAKER EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIOWHITTAKER EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIOWHITTAKER EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIOWHITTAKER EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIOWHITTAKER EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIOWHITTAKER EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIOWHITTAKER EUROPE
Products information BIOWHITTAKER EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE05283569335
Ondernemingsnummer: 6879608154
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BIOWHITTAKER EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIOWHITTAKER EUROPE
(Get full report from official database of BE for BIOWHITTAKER EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIOWHITTAKER EUROPE
Addition kinds of activities for BIOWHITTAKER EUROPE

346999. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
364801. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
23110100. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
28349909. Oplossingen, farmaceutisch | Solutions, pharmaceutical
51940100. Roken tabak | Smoking tobacco
97219903. ambassades | Embassies

Werken bij BIOWHITTAKER EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIOWHITTAKER EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIOWHITTAKER EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIOWHITTAKER EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Service engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

Zoek naar antwoorden van BIOWHITTAKER EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of BIOWHITTAKER EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIOWHITTAKER EUROPE. Laat een reactie achter voor BIOWHITTAKER EUROPE. BIOWHITTAKER EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIOWHITTAKER EUROPE. Leave a respond for BIOWHITTAKER EUROPE. BIOWHITTAKER EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIOWHITTAKER EUROPE op de google maps. Adres en contacten BIOWHITTAKER EUROPE
Location of BIOWHITTAKER EUROPE on the google maps. Address and contacts of BIOWHITTAKER EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIOWHITTAKER EUROPE BIOWHITTAKER EUROPE: ARTS & IMPORT | CHEZ LILLO | NOEL BODSON | OYAMA ELEWIJT | S.I.V.P.

Other related companies as BIOWHITTAKER EUROPE: ARTS & IMPORT | CHEZ LILLO | NOEL BODSON | OYAMA ELEWIJT | S.I.V.P.

BIOWHITTAKER EUROPE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIOWHITTAKER EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05283569335. Het bedrijf BIOWHITTAKER EUROPE bevindt zich op het adres: AVENUE DES BIOLLEUX 0; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab. Producten gemaakt in BIOWHITTAKER EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIOWHITTAKER EUROPE is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIOWHITTAKER EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIOWHITTAKER EUROPE, openstaande posities, locatie van BIOWHITTAKER EUROPE op de kaart.

BIOWHITTAKER EUROPE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIOWHITTAKER EUROPE, company assigned to the tax number BE05283569335. The company BIOWHITTAKER EUROPE is located at the address: AVENUE DES BIOLLEUX 0; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab. Products created in BIOWHITTAKER EUROPE were not found.
The main activity of BIOWHITTAKER EUROPE is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIOWHITTAKER EUROPE is not available. You also can look at reviews of BIOWHITTAKER EUROPE, open positions, location of BIOWHITTAKER EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIOWHITTAKER EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIOWHITTAKER EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIOWHITTAKER EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIOWHITTAKER EUROPE, employees, financial statistics.