BRASSERIE MICHAUX SECONDE

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • BRASSERIE MICHAUX SECONDE
Private companiesLeather and Leather Products • BRASSERIE MICHAUX SECONDE

Contactgegevens BRASSERIE MICHAUX SECONDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE MICHAUX SECONDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE MICHAUX SECONDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE ROI BAUDOUIN 250; 7030; MONS, België

Telefoon (phone): 65879210 (+32-65879210) 65879210 (+32-65879210)

Fax (fax): +32 (65) 299-94-64 +32 (65) 299-94-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE MICHAUX SECONDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE MICHAUX SECONDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE MICHAUX SECONDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE MICHAUX SECONDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE MICHAUX SECONDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE MICHAUX SECONDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE MICHAUX SECONDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE MICHAUX SECONDE
Products information BRASSERIE MICHAUX SECONDE

BTW identificatienummer (tax): BE05517028808
Ondernemingsnummer: 8380889892
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Boissons Non-Alcoolisées, Vins, Bières, Spiritueux.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE MICHAUX SECONDE
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE MICHAUX SECONDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE MICHAUX SECONDE
Addition kinds of activities for BRASSERIE MICHAUX SECONDE

22610205. Mildew proofing katoenen breedgeweven stoffen | Mildew proofing cotton broadwoven fabrics
28910205. Epoxy lijmen | Epoxy adhesives
36430305. Pluggen, elektrisch | Plugs, electric
36510110. Muziek distributie apparaat | Music distribution apparatus
37280206. Gouverneurs, vliegtuig propeller veren | Governors, aircraft propeller feathering
51450200. Tussendoortjes | Snack foods

Werken bij BRASSERIE MICHAUX SECONDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE MICHAUX SECONDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE MICHAUX SECONDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE MICHAUX SECONDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE MICHAUX SECONDE in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE MICHAUX SECONDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE MICHAUX SECONDE. Laat een reactie achter voor BRASSERIE MICHAUX SECONDE. BRASSERIE MICHAUX SECONDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE MICHAUX SECONDE. Leave a respond for BRASSERIE MICHAUX SECONDE. BRASSERIE MICHAUX SECONDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE MICHAUX SECONDE op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE MICHAUX SECONDE
Location of BRASSERIE MICHAUX SECONDE on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE MICHAUX SECONDE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE MICHAUX SECONDE BRASSERIE MICHAUX SECONDE: MARC CORNET | C.E. LA CHEVAUCHEE-LASSEAUX SEBASTIEN | ELGB-Frateur BVBA | Christian Ph | Alex Motors Tondeuses & Tron?onneuses

Other related companies as BRASSERIE MICHAUX SECONDE: MARC CORNET | C.E. LA CHEVAUCHEE-LASSEAUX SEBASTIEN | ELGB-Frateur BVBA | Christian Ph | Alex Motors Tondeuses & Tron?onneuses

BRASSERIE MICHAUX SECONDE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE MICHAUX SECONDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05517028808. Het bedrijf BRASSERIE MICHAUX SECONDE bevindt zich op het adres: CHAUSSةE ROI BAUDOUIN 250; 7030; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Boissons Non-Alcoolisées, Vins, Bières, Spiritueux..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE MICHAUX SECONDE is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE MICHAUX SECONDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE MICHAUX SECONDE, openstaande posities, locatie van BRASSERIE MICHAUX SECONDE op de kaart.

BRASSERIE MICHAUX SECONDE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE MICHAUX SECONDE, company assigned to the tax number BE05517028808. The company BRASSERIE MICHAUX SECONDE is located at the address: CHAUSSةE ROI BAUDOUIN 250; 7030; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Boissons Non-Alcoolisées, Vins, Bières, Spiritueux..
The main activity of BRASSERIE MICHAUX SECONDE is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE MICHAUX SECONDE is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE MICHAUX SECONDE, open positions, location of BRASSERIE MICHAUX SECONDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE MICHAUX SECONDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE MICHAUX SECONDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE MICHAUX SECONDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE MICHAUX SECONDE, employees, financial statistics.