Hopje Springkastelenfabriek

Contactgegevens Hopje Springkastelenfabriek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hopje Springkastelenfabriek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hopje Springkastelenfabriek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Balendijk 10; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 0474 30 07 79 (+32-0474 30 07 79) 0474 30 07 79 (+32-0474 30 07 79)

Fax (fax): +32 (12) 368-49-72 +32 (12) 368-49-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hopje Springkastelenfabriek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hopje Springkastelenfabriek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hopje Springkastelenfabriek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hopje Springkastelenfabriek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hopje Springkastelenfabriek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hopje Springkastelenfabriek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hopje Springkastelenfabriek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hopje Springkastelenfabriek
Products information Hopje Springkastelenfabriek

BTW identificatienummer (tax): BE07962310791
Ondernemingsnummer: 6518432617
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 365,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Halls - Inflatable

Product categorie (product category): Fair attractions - Sale and hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hopje Springkastelenfabriek
(Get full report from official database of BE for Hopje Springkastelenfabriek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hopje Springkastelenfabriek
Addition kinds of activities for Hopje Springkastelenfabriek

3624. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
07230303. Zoete aardappelhersteldiensten | Sweet potato curing services
27590501. Aankondigingen: afdrukken, nsk | Announcements: printing, nsk
31519902. Handschoenen, leer: werk | Gloves, leather: work
34949901. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
59990203. Opstellen van apparatuur en benodigdheden | Drafting equipment and supplies
73590301. Palletbox verhuur | Pallet box rental
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors
89990502. Weersvoorspelling | Weather forecasting

Werken bij Hopje Springkastelenfabriek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hopje Springkastelenfabriek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hopje Springkastelenfabriek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hopje Springkastelenfabriek. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Assistent servicetechnieker binnen- en buitenland (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Hoogstraten zijn we op zoek naar een hulpservicetechnicus M/V. Als servicetechnicus bent u een zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. U bepaalt mee de kwaliteit en het serviceniveau van het bedrijf en de producten. Samen met een servicetechnieker ga je op bezoek bij een klant om er problemen met onze machines op te lossen: daarbij zorg jij voor de reparatie, het onderhoud en het doorvoeren van verbeteringen aan gebruikte tuinbouwmachines. De elektrische en softwarematige analyse gebeuren door de servicetechnieker. Herstelling gebeuren meestal ter plaatse bij de klant, uitzonderlijk in de werkplaats te Hoogstraten. Past jou profiel bij deze omschrijving en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: THYSSEN

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van Hopje Springkastelenfabriek in sociale netwerken
Look for responds of Hopje Springkastelenfabriek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hopje Springkastelenfabriek. Laat een reactie achter voor Hopje Springkastelenfabriek. Hopje Springkastelenfabriek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hopje Springkastelenfabriek. Leave a respond for Hopje Springkastelenfabriek. Hopje Springkastelenfabriek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hopje Springkastelenfabriek op de google maps. Adres en contacten Hopje Springkastelenfabriek
Location of Hopje Springkastelenfabriek on the google maps. Address and contacts of Hopje Springkastelenfabriek

Andere gerelateerde bedrijven als come Hopje Springkastelenfabriek Hopje Springkastelenfabriek: Sauvevie ASBL | BAUWENS F | GARAGE VANDEVELDE | R. VAN GIEL | VERSTUYFT

Other related companies as Hopje Springkastelenfabriek: Sauvevie ASBL | BAUWENS F | GARAGE VANDEVELDE | R. VAN GIEL | VERSTUYFT

Hopje Springkastelenfabriek is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hopje Springkastelenfabriek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07962310791. Het bedrijf Hopje Springkastelenfabriek bevindt zich op het adres: Balendijk 10; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 365,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fair attractions - Sale and hiring. Lijst met producten zijn Halls - Inflatable.
De hoofdactiviteit van Hopje Springkastelenfabriek is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hopje Springkastelenfabriek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hopje Springkastelenfabriek, openstaande posities, locatie van Hopje Springkastelenfabriek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hopje Springkastelenfabriek is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hopje Springkastelenfabriek, company assigned to the tax number BE07962310791. The company Hopje Springkastelenfabriek is located at the address: Balendijk 10; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 365,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fair attractions - Sale and hiring. List of products are Halls - Inflatable.
The main activity of Hopje Springkastelenfabriek is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hopje Springkastelenfabriek is not available. You also can look at reviews of Hopje Springkastelenfabriek, open positions, location of Hopje Springkastelenfabriek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hopje Springkastelenfabriek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hopje Springkastelenfabriek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hopje Springkastelenfabriek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hopje Springkastelenfabriek, employees, financial statistics.